Frugal Cuma’nın TPS Raporu: Takılmış demir olmayan pencere pansiyonu tişört

Günlük TPS raporlarımız, bir dizi fiyatta işe uygun kıyafetler öneriyor. Demir olmayan bir tişörtle yanlış gitmek zordur ve bu beyaz olanı geniş pencere penisi ile seviyorum. Düzenli (0-16 boyutlarında) ve uzun boylu ve 79,50 $ ‘dır (ideal olsa da BR’nin bir satışa sahip olmasına rağmen-tam fiyatlı ürünler% 30 indirim). Muz Cumhuriyeti takılmış demir olmayan pencere pansiyonu tişört burada artı boyutlu bir seçenek var. PSST: En iyi düğme ön gömlekleri ve ısmarlama bluz rehberimize ilişkin önceki tartışmalarımıza göz atın. Tavsiye etmek istediğiniz müthiş bir parça gördünüz mü? Lütfen e-posta tps@corpetette.com. (L-3) Amazon.com ve bağlı sitelere bağlantı vererek ücret kazanmamızı gösteren bir bağlı kuruluş reklam programı olan Amazon Services LLC Associates Programına katılımcısıyız.

Bu yazı bağlı kuruluş bağlantılarından oluşur ve Corporette® bu yazıdaki bağlantılar aracılığıyla yapılan satın alımlar için komisyonlar kazanabilir. Çok daha fazla ayrıntı için buraya bakın. Desteğiniz için çok teşekkür ederim!
Amazon.com ve bağlı sitelerle bağlantı kurarak ücret kazanmamızı gösteren bir satış ortaklığı reklam programı olan Amazon Services LLC Associates programına katılıyoruz.
9.23.22 için iş kıyafeti satışları (Favorilerimiz Kalın!):
Ann Taylor – Satın alma işleminizde% 30 indirim (istisnalar geçerlidir).
Amour Vert-Sezon Sonu Satış,% 50 kadar indirimli (ipek bluzlar ve çevre dostu kıyafetler için harika).
Banana Cumhuriyeti-Yarı Yıllık Pals & Aile Etkinliği, Tam fiyat satın alma işleminizde% 40 indirim!
Banana Cumhuriyet Fabrikası-Yarı Yıllık Pals & Aile Etkinliği, Satın Alma% 50 İndirim!
J.Crew – Satış Stilleri Ekstra% 30
J.Crew Fabrikası – her şeyden% 50 kadar indirimli; Tüm denim $ 49.95; Üst kısımlar, tişörtler ve ayakkabılar ekstra% 15
Loft -% 50 indirim ve ücretsiz nakliye!
M.M. Lafleur -% 80’e kadar tasarruf edin
Neiman Marcus – Son çağrı satışı,% 75’e kadar!
Nordstrom – Yaz satışı açık! 9/12’ye kadar% 60 kadar tasarruf edin
Saks Beşinci Cadde – Tasarımcı Satışı,% 70 kadar indirim!
Victoria’nın Sırrı-1000’li satış stillerinde% 40-70 tasarruf edin

Diğer not satışları:
Buffy – yatak takımlarında% 35 kadar
Parachute-Son şans ürünlerinden% 40 kadar tasarruf edin

Corporette’deki en güncel makalelerimizden bazıları…
Ofis için 12 kolay updos

İlaçlarınızı almayı hatırlamanın kolay yolları

Ann Taylor’da iş için ne almalı

İş giysisi ilhamı için en sevdiğiniz TV şovları nelerdir?

İş yerinde size yardımcı olacak harika elma kısayolları

En İyi Cilt Bakımı Ürünleri: Bunları itiraz çantanızda tutun!

Hepimizin en iyi cilt bakım ürünleri için nefes nefesleriyle beklediğimiz yılın o zamanı. Temyiz editörleri ve blogcular tarafından değerlendirilen bunlar, hayatınızda tamamen devrim yaratacak temyiz ürünleridir. Her şeyi sizin için bir araya getirdiğimiz için 2016’nın en iyi cilt bakım ürünleri için web’i scrounge etmeniz gerekmeyecek!

En İyi Doğal Ürünler:
En iyi doğal cilt bakım ürünlerinden organik cilt bakım ürünlerine kadar her birimizin yanı sıra sizin için sıralanmış her sınıflandırmaya sahibiz! Öyleyse başlayalım!

Güzel görünümlü, temiz ve taze ciltler için: Tüm gereksinimler biraz kömür!
Evet, kömür temyiz ürünleri gerçekten çalıştıkları için bu yıl öfke! Black Gunk gibi görünen şeyleri giymenin biraz garip olduğunu hissedebilirsiniz, ancak neyse ki, işe yaradığından beri hepsi değerlidir. Tam burada en iyi kömür temyiz ürünlerinden birkaçı:
Boscia Kömür Gözenek Puding Yoğun Çamaşır Tedavisi (Rs.2500):
Maliyet cüzdanınız için biraz fazla olabilir, ancak bize bağlıdır- bu puding milyonlarca değer! Ürün, hem beyaz hem de siyah kilin (tıpkı Ying ve Yang gibi) bir kombinasyonuna sahiptir ve zamanla kullanımı ile daha sağlıklı bir cilt tonu üretir. Böyle bir ürün için gerekli yatırım!
[Ayrıca Oku: Cilt için Kömür – Faydalar ve Kullanımlar]

Kaynak: Pangseblog.comdtrt İlk Ovma (Rs. 1600):
Başka bir şey değilse, ürünü özel adı için almak istiyoruz. Bu spesifik tüp, en iyi organik cilt bakım ürünlerinden biri olarak lanse edilir. Tamamen doğal ürün, kayısı tohumlarının yanı sıra Fas kilinin bir kombinasyonundan oluşur. Bu ürünü gördüğünüzde kullanmak için çekilmiş olsanız da, tüp bunu sadece az miktarda kullanmanız gerektiğini söylüyor- yani haftada veya iki kez ve bundan çok daha fazla değil.
Kaynak: DTRTMEN.US için yaşlanmayı reddeden ciltler için: Japonya’nın hile aşkına
Sake hilesi (Rs. 6600):
Yıllar boyunca bilim adamları ve araştırmacılar Japon kadınlarının mükemmel cildinin arkasındaki hileyi keşfetmeye zorlandılar. Şimdi hile bileşenini keşfettiler ve Faydalı Şaraptan başka bir şey değil! Faydadaki birincil bileşen olan Pitera, cildi çok genç görünüyor. Organik cilt bakım ürünü% 90 piteraya sahiptir ve cildinize gençleştirme öpücüğü sağlar. Bir hafta kullanımı içinde parlak bir cilt göreceksiniz.

Kaynak: Lifetimynesles.Commakeup Hayallerinizin Çıkarma: Bir Adım!
Bir adım Camelia Temizleme Yağı (Rs. 2500)
Şimdiye kadar temizlik yağlarını ve bir jiffy’de makyajı nasıl ortadan kaldırabileceklerini duymuş olabilirsiniz. Camelia’nın Temizlik Yağı, çok sayıda farklı çekicilik ürünü kullandıysanız, cildinizi gıcırtılı temiz bir olay hissettirecek türden bir üründür.

Kaynak: marieclaire.com tonlu bir cilt için: tıpkı büyüsü gibi
Estee Lauder’ın Mikro Özü
Bu ürün kendi başına bir sorudur. Peptitlerden nemlendiricilere ve gerekli elementlere kadar cildinizi rutin kullanımla dönüştürebilir. Cildinizi acı çekmeden tonlayacak bir toner var. Şimdi bu gerçekten bulmak zor keşfedeceğiniz bir ürün.

[Ayrıca oku: kuru cilt için en iyi tonerler]
Kaynak: thebodyshop.Crabtree ve Evelyn Bahçıvanlar Ultra-Moisturing El Terapisi (Rs. 1200):
Başka bir harika satın alma olan bu ürün, kuru elleri ve cildin nemlendirilmesine gerçekten yardımcı olabilir. Yine, kullanışlı tüp, el çantanızda da tutulabilir.
Kaynak: Amazon.com İşte 2016’daki en iyi cilt bakım ürünleri için seçimlerimiz. Henüz denemediyseniz, son derece yapmanızı öneririz!

Bollywood’dan ilham alan gri tonları arzu edilen

sarılar, maviler, kırmızılar, pembeler ve çok daha dinamik tonlar yaz boyunca bataklık yapıyor, ya ferahlatıcı büyük bir esinti patlatıyor ya da bizi bir havai akışı gibi aydınlatıyor. Tüm bu renklerin yanı sıra, güzellik katan ve kıyafetinizin yaz dostu görünmesini sağlayan bir diğer renk gridir, bu da tipik olarak fark edilmez.

Bollywood’dan esinlenen gri tonları:
Bazı nedenlerden dolayı, grilerin kişinin görünümüne bir donukluk kattığına ve ışıltıyı ortadan kaldırdığına inanmaya başladık, ancak Bollywood her zaman bizi şaşırtan bakışları çalma seçeneklerini çıkardı.

Nimrat Kaur:
Bir mağaza lansmanına Nimrat, düşen kollu gri renk kartını ve Shehlaa Khan’ın yüksek slis Maxi elbisesi oynamayı seçti. Basılı kıyafet, düşen kumaş, şekilli kolay-freezy ve eşleşen iç astar, ideal kıyafet yapmak için iyi bir araya getirildi, kabul etmiyor musunuz? Kıyafetlerin kıyafetin uyarılmasını aldığını hissettiğimizde, gümüş metalik topuklar ekleyerek stili iyi dengeledi. Yarım sabitlenmiş dalgalı saçların yanı sıra kırmızı parlak dudaklar stilini yuvarladı.
Kaynak: Instagram.com/nimratoffialkajol:
Hintçe versiyonu için sesini verdiği Incredibles 2 filminin promosyonlarında, Kajol’un şık en iyisini göründüğü bulundu. Oyundaki etkinlik için Shruti Sancheti tarafından havuz görünümlü düzensiz bir kıyafet seçti. Aksesuarları atlayarak, çıplak renkli kama topuklarına taşınmanın yanı sıra düzensiz saçlarını bir tarafa fırçalayarak, her zamanki gibi muhteşem görünüyordu. Baskılarla Griler akılda kalıcı bir seçim gibi görünüyor, ne düşünüyorsunuz?
Kaynak: Instagram.com/Kajoldia Mirza:
Eid kutlamaları için, güzel doe gözlü Dia Mirza, Monika Nidhii’nin taş gri bir Sharara uyumunda muhteşem görünerek yakalandı. Kıyafetler üzerindeki altın kabartmalı çalışmalarıyla eşleşen Golecha mücevherleri ve Shilpsutra Juttis’di. Orta parçalı pürüzsüz saçlar, ışıltılı cildi ve kırmızı sıcak dudakların rengi stilini yuvarladı.

Kaynak: Instagram.com/DiamirzaofficialMemushi Chhillar:
Eski Divas, Gri’nin daha koyu tonlarında katil stilleri çekerken, Manushi parlak ve ışıltılı gri bir şekilde ağır süslenmiş Natasha Dalal Lehenga’da ışıltılı bir şekilde göz kamaştırdı. Deepa Gurnani Gümüş Moda Takıları ve Fuss-Free Makyaj ve Hairstyle, sindirici stilini tamamladı.
Kaynak: Instagram.com/Manushi_chhillar Bu sezon için gri gölgeniz nedir? Bize düşüncelerinizi gösterin!

2020 desen leylak kıyafetleri moda kadının günümüzde sevdiği kavramlar

2020 desen leylak kıyafetleri günümüzde sevdiği leylak kıyafetleri – belki de büyükannenizin yatak örtüsünün veya duvar kağıdının rengi.

whereetoget.it
Gelinlerin bazen onlardan gerçekten hoşlanmadığı takdirde nedimelerini çeken gölge. Leylak birçok şeyle bağlantılıdır, ancak uzun zamandır şık hale getirilmemiştir. Bununla birlikte, leylak bazlı bir arsa bükümü, bahar/yaz renk deseni 2020 için sezonun rengi oldu. Pastel tonların hepsi yeni bir popülerlikten yararlanıyor, ancak hiçbiri leylaktan daha yaygın değil.

thecustommovement.com aracılığıyla
Leylak ve lavanta giymek için en iyi yöntemler ya bir renk bloğu ya da bu yumuşak tonları son derece güçlü bir moda ifadesi haline getiren kafa kafaya tek renkli bir yaklaşımdır. Aynı şekilde, geleneksel siyah, beyaz kremler, sarılar, sıcak pembeler ve hafif mavilerle eşleşebilirsiniz. Leylak Moda 2020’nin sokak tarzı etkileyicilerinden etkilenen bu deseni tam olarak nasıl giyebileceğinizi görmek için kaydırmaya devam edin:

us.motelrocks.com
Haşhaş örgü sweatshirt leylak
Leylak Kıyafet Fikirleri
Leylak Moda 2020
Leyak Moda 2020 Trend
leylak renk deseni 2020
Kayleewardblog.squarespace.com
hellomolly.com
Fashiontogo-ftg.com
Emma Rose
boşiterary.com
2020 Desen Leylak Kıyafet Kavramları Moda Kadının Günümüzde Sevdiği Kavramlar

2021 Trend Bahar Gelinlik Kavramları

Koridor için moda artık kişisel stil ve çok yönlülüğe odaklanmıştır, çünkü görünüş gelinler yatırım yapabildikçe, bir sürü yeni etkinlik için düşünülürken, yeniden yapılandırılırken ve replan.

Ange Etoiles tarafından uzun tren ile gelinlik vesta
Gelin Moda Haftası nihayet geldi ve 2021 gelinlik trendlerinde über-chic Inspo sıkıntısı yok.

Inga Ezergale Design Rose Collection’dan Gelinlik
Trend gelen gelinlik stilleri, popüler silüetlerdeki modifikasyonlar söz konusu olduğunda, mini gelinlik düşündüğünüzden daha sık olur. Neyse ki, 2021 trend bahar gelinlik, özellikle muhteşem. 2021 için hangi gelinlik desenlerini görmeyi ve yeni elbise alışveriş deneyiminin nasıl olacağını keşfetmek için en sevdiğimiz elbise tasarımcılarımız ve gelin giyim profesyonelleri ile konuştuk.

Sophia – Flutter Sleeve açık olan vintage allık gelinlik
Her zaman güzel okuyucularımıza önümüzdeki gelin modellerine bir göz atmak istesek de, bir pandeminin zemininin gelinlerin büyük gün için kıyafetlerini nasıl planladıklarını kesinlikle etkilediğini belirtmek gerekir. Bir zamanlar hoş geldiniz akşam yemeği topluluğunuzun bir sivil sendika için görünebileceği anlayışıyla gelinlik alışverişine yaklaşın; Resepsiyon elbiseniz veya orijinal tören görünümünüz, gelecek yıl daha büyük bir toplantı için bir yıldönümü parti elbisesine geçebilir.

Ayrıca bakınız

Bahar moda
2022’nin en büyük bahar ayakkabı kalıpları herkes her yerde görecek

Yeni silüetlerden taze renk ve desenleri geçmişe kadar, bunu moda gelininin 2021 trend bahar gelinlik konseptlerine yönelik kılavuzunu düşünün.

Kısa Gelinlik Levi
İğne ve iplik şampanya petunia bhldn kadınsı gelinlik
Örgü gelinlik, eğitimli hafif resepsiyon elbisesi, romantik rustik gelin, bohem kapalı omuz elbisesi, narin sevgilim gelin elbisesi
Lohobride.com
Lohobride.com
Hayley Paige Topanga elbisesi
Greenweddingshoes.com_
Greenweddingshoes.com
Güzel şifon gelinlik ve derin v boyun
2021 Trend Bahar Gelinlik Fikirleri
60’lar stil gelin elbisesi, karışık içecek parti elbisesi, plaj yaz düğünü, tutu etek elbisesi

10 Bollywood film melodileri ünlü ghagra choli stillerini iyi bilinen

70’lerin, giyim ve stilin çiçek gücü versiyonu ile kendi çekiciliği vardı, 80’ler peplum etekleri ve kırpılmış üstleri ile sahneyi salladı , 90’lar hakkında konuştuğumuzda, Rajasthani halkı müziği istilası vardı- Bollywood klanı tarafından kuşatılan biberli sayılar! Bunu gerçekleştirmenin yanı sıra, o zamanlar ve ülkede çeşitli ghagra choli tasarımlarını taklit eden pyts gördük.
Düğün etkinliği ve diğer etkinlikler için ghagra choli desenleri

1. ghunghat ki aad se
Tune, Juhi Chawla’nın yanı sıra Aamir Khan’ın yanı sıra Kunal Khemu’yu (o zamanlar çocuk sanatçısı) bu kırpmaya da yer aldı. Burada Juhi tarafından kullanılan son derece canlı ve basit ama son derece şık Gaghra Choli, sadece eteğin sınırlarında ve bluzun ayna çalışması vardı. 90’lı yıllarda son derece belirgin olanlar gibi görkemli ghagra choli stilleri tarafından döşenmelidir!

2. Morni Baga Ma Bole Aadhi Rat MA
Aktris Sridevi, Desi Rajasthani görünümüyle dünyayı sersemletti, her zaman anlaşıldığı glam sahte işlevlerinden çok uzaktı. Ghagra choli stilleri, bu videoda görüldüğü gibi, kabile ve son derece canlı, Marwar bölgesi kadınlarının tipik olarak ne giydikleri ve dolaştıkları çizgiler!

[Ayrıca oku: çarpıcı Chaniya choli tasarımları]

3. Dil Hum Hum kare
Her ne kadar bu toplulukla düğün etkinliği için ghagra choli desenleri uygun olmasa da, yine de Pyts, Rudaali gibi filmlerden düğünler ve sangeets de kıyafet motivasyonlarını kişiselleştirecek ve kıyafet motivasyonlarını da alacaktı. Dimple Kapadia’nın topluluğu hakkında özellikle sevdiğimiz şey, bling elemanının minimal olması, ancak küçük baskılara sahip koyu renklerin bir açıklama yapmasıdır!

4. choli ke peeche
Ghagra choli’yi tanıtan tanınmış Bollywood melodileri hakkında konuşurken şehvetli Madhuri’yi hatırlayabilir miyiz? Khalnayak, Choli ke Peeche filminden 90’ların en şüpheli melodisini kim akılda tutmaz. Mirrow çalışması, nakış, canlı turuncu tonların yanı sıra daha fazlası; NEENA GUPTA’nın yanı sıra genç sanatçılarda da Derin Browns’a maroons, bu sektörde moda dalgaları yapan bir melodi!

6. Mera Kanwara Padosi
Shilpa Shirodkhar, Benaam Badshaah filminden Mera Kanwara Padosi melodisinde cızırdadı. Film bize ghagra choli’yi son derece geleneksel şekillerde nasıl şekillendireceğimizi gösterdi, pallu’yu kafasında tutmanın yanı sıra, Pallu sonbaharını tam olarak nasıl yapabileceğiniz konusunda Sangeet’te zarif bir dans yapmalısınız. İlk birkaç dakika içinde!

[SC: Mediad]
7. Bholi Bhali Ladki
Sabse Bada Khiladi filminden Bholi Bhali Ladki’nin yarısı, aktris Mamta Kulkarni tarafından gösterişli olan Hint-Batı sayılarına sahipken, aktris tarafından kullanılan zarif tarzda ghagra cholis’i sergileyen diğer yarısını hatırlamayacağını görmeyelim! Topluluğa çok az süslemeler, makyaj küçük hanımlara dengeli bir görünüm getirdi!

8. Hum Bhi Pagal Tum Bhi Pagal
Mithun Chakraborty’nin yanı sıra Madhu’nun oynadığı Janta Ki Adalat filmi, hikaye çizgisi için değil, müziğin yanı sıra kuşattı. İmza melodisi Hum Bhi Pagal Tum Bhi Pagal, aktrisin Kuzey Hint kıyafetlerinde üç farklı görünüşe sahip olduğu ve her yerde de baktığı stilize biriydi!

9. Jai Maa Kali
Kajol ve Mamta Kulkarni, yeniden doğuş filmi Karan Arjun’da izleyiciyi büyüleyici performanslarla sersemletti. Ancak son derece göz yakalayan şey, ikisinin büyüleyici rustik ghagra cholis kullandığı ve yetenekli dans hareketlerini gösterdiği Tanrıça Kali’yi çağırırken Yüce İntikam melodisiydi!

10. Birincil Athra Baras Ki Ho Gayee
90’lı yılların zihniyeti için son derece cesur bir sayı olan Dilbar filminden, birincil athra baras ki ho gayee, sadece şarkı için değil, Pyts arasında parıldayan bir vuruş oldu, ancak herkes tasarımcı Ghagra choli’yi taklit edebileceği için En iyi aplomb ve stil ile düğün etkinliği. Halter Neck Cholis’in yanı sıra aktris tarafından kullanılan gagraları ve lider dansçı için de denetleyin!

Bir dahaki sefere belki de Bollywood filmlerinin bize 90’larla gösterdiği tanınmış Ghagra Choli Styles gelin numaralarını biraz anlatmak istiyoruz. Bize anlatacak kendi listeniz varsa, besteleyin!
Resim Kaynağı: YouTube.com

Yaz gardırobunuza eklenecek 10 beyaz parça

yaz neredeyse burada. Yaz aylarında beyaz giymek yeni bir şey gibi görünmeyebilir; Ama benim için yaz saati hakkında çok daha fazla beyaz kıyafet giymek istememe neden olan bir şey var. Yaz için beyaz giymek beni çok heyecanlandırıyor. Kesinlikle bu yaz elbiseler, şort, beyaz tişört ve pantolon dahil olmak üzere beyaz parçalar üzerinde stoklama bulacaksınız. Sahip olmak için harika beyaz parçalar bulmaya çalışıyorsanız, şimdi yaz gardırobunuza eklenecek 10 beyaz parça var. Bu yaz size ferahlatıcı bir görünüm vereceğinden eminler.
Yaz aylarında beyaz giyme sevgimle, geçmişte elbiseler, tulumlar, şortlar ve bugünün kıyafetine benzer bir görünüm de dahil olmak üzere birkaç görünüm giydim. Son zamanlarda giymek için en sevdiğim parçalardan biri beyaz pantolon tercihen büyük bacak pantolonları. Şu anda satışdayken geçen yıl aldığım bu büyük bacak pantolonunu giyiyorum. Son zamanlarda bu Jacquemus büyük bacak pantolonunu aldım (ayrıca satışta). Beyaz’ı ne kadar sevdiğimi söyleyebilir misin? Eminim sen de olacaksın.

< >

İşte bu yüzden Summerit’in Resmi Olmayan Yaz Rengi için Beyaz Giymelisiniz
Stil ve aksesuarlamak kolaydır
Kıyafetlerin lüks bir hissi var.

Beyaz kıyafetler giymek için ipuçları Beyazın en iyi gölgesini. Beyaz gevrek beyaza isteksizseniz, kirli beyaz, ecru, fildişi, krem ​​vb.
Düğmeli tişörtler ve beyaz tişörtler gibi temel ve klasikler giyerek başlayın.
Diğer nötr renklerle eşleştirin
Kontrast dokuları, detayları ve siluetleri düşünün
Eğlence Accessorize ekleyin, ancak aksesuarlar ile kıyafet arasında bir denge olduğundan emin olun

Kıyafet: Adeam pantolonları (burada/burada benzer) // loc şapka (burada, burada benzer, bunu burada seviyorum) // yuzef çantası // blazer

Yaz gardırobunuza eklenecek 10 beyaz parça

Diğer favori beyazlar

< >

Ayrıca keyif alabilirsiniz:

Şimdi giymek için en iyi iki parçalı set

Geniş bacaklı pantolonlarda nasıl zarif görünür…

Bahar renkleri denemek için kendinden geçmiş …

Yılbaşı Gecesi kıyafet fikirleri…

Bilin.

Haber ve güncellemeler almak için e -posta adresinizle kaydolun.

İlk adı

İlk adı

İlk adı

İlk adı

Soyadı

Soyadı

Soyadı

Soyadı

E -posta adresi

E -posta adresi

E -posta adresi

E -posta adresi

Abone olmak

Abone olduğunuz için teşekkürler!

Biraz eğlenebileceğiniz sevimli sonbahar kıyafetleri!

PSST! Çevrenizde moda dokunuşları ile biraz daha eğlenceli olmak ister misiniz? Eğer evet dediğini duyarsak ve bu Durga Puja’da nereye atladığınız bir açıklama yapmak istersek, işte oynamanın en üst düzey fikirleri olan sonbahar kıyafeti fikirleri olan birkaç zarif fikir var. Onları kontrol edin.
[Ayrıca oku: Durga Puja 2015 için Saree Styles]

En iyi sonbahar kıyafeti fikirleri
İşte sizi şenlikli hale getirecek en iyi sonbahar kıyafetlerinden bazıları.
Beni kırmızı ve siyah renklendir
Ayaklar için topuklar, uzun bir deyim boyun, büyük bir şık kesilmiş LBD ve kalçalara kadar kırmızı bir yaz kat; Zarif bir görünüm spor ve bu pujas festival pandalı atlama destanı döndürür! Çağırıldığınız çeşitli dans partilerinde gösteriş yapmak için en iyi sonbahar kıyafeti fikirlerinden biri!
Kaynak: Blogspot.com Pastel Pastel
Hayvan baskılı muz şapkası, uzun pastel yeşil maxi elbisesi, kısa bir frak-tee ve bel uzunluğunda gri yaz ceketi ile çift! Ahşap nötr gölgeli bilezik giyin ve ayaklar için size en uygun olanı giyin! Sadece bu tür düşme kıyafeti fikirlerini sevmiyor musun?

Kaynak: Blogspot.comBohemian Rhapsody
Bu kez boho-Chick oynayalım, tanrıçaya ibadet edip saygı duyarak bir pandadan diğerine atlarken. Canlı renklerde zarif bir uzun akışlı bohem batik veya kravat ve boya elbisesi, beyaz veya şeftali içinde bir mahsul üstü, saçlar için iki örgülü kuyruk, zarif kabile mücevherleri bebek için ve balerinler için bağlanma sandaletleri !
Kaynak: Bollywoodshaadis.com çok sofistike bir görünüm
Ofis partisi katılacak ve her şeyi resmi tutmak istemiyor musunuz? Siyah beyaz kareler ile kolsuz bir mahsul üstü, eğrilerinizi gösterişlemek için güzel bir şekilde takılan bir Georgette Hint-Batı elbisesi ile eşleştirilmiş, neden olmasın? Görünümü şık bir saç modeli ile tamamlayın ve ayaklar için topuklar bir zorunluluktur!

Kaynak: Tumblr.coma Videsi Zarif Churidarlarınıza Dokun
En iyi sonbahar kıyafetlerini giyerek biraz daha fazla desi gitmek istiyorsanız, bunu atılan bir dupattas yerine Assam Mekhala kumaşının bir Videsi örtüsü ile yapın. Churidar’ınızı sizin gibi giyin, ancak Mekhala’yı omzunuzun etrafına atın, üzerine Zardozi kabartmalı bir ceket giyebilirsiniz. Ayaklar için Jhutis veya Mojris ile görünümü tamamlayın!
[Ayrıca okuyun: Bu Durga Puja ve Navratri ne giymeli]

Kaynak: ctaare.comGeorgette elbiseler
Bearpaw botları ile diz boyu pembe bir Georgette elbise! Görünümü çalın ve botları atın, ayakları şaşırtıcı ve kolay tutmak için topuklu giyin!
Kaynak: Etnik Noktası.OCTRAPTRA LONG SUPPERS LIFALIS SIKS
Tonpers’ın sadece bel uzunluğu için olduğunu düşünüyorsanız, tekrar düşünün. Tasarımcı Karishma Jamwal, geçen yıl dizlere dökümlü bir romper’ın iş ve oyun için harikalar yaratabileceğini gösterdi!

Denims ile Oynayın
Diz boyu denimler, kısa bir mahsul üstü ve yazlık görünüm için canlı sarı bir palto; Gündüz partilerinin gösteriş yapması için topluluğu gözetleme kolu ile tamamlayın! Hepsini tutmak için paltoyu bir kokum ve bel kemeri ile süsleyin!
Kaynak: Akanksharedhu.comcut ve kırpılmış
Kontrollerde veya grafik baskılarda tam kollu bir ürün üstü giyin, partilerdeki şehvetli etki için diaframı çıplak bırakın ve görünümü bacaklar için işlemeli düz kesilmiş pantolonlarla tamamlayın. Ayaklar için topuklar bir zorunluluktur ve zarif bir saç modunu da göstermelisiniz.
[Ayrıca oku: festival kıyafetleri]
Kaynak: Secretcloset.pkevergreen bu sefer
Bacaklar için zarif haki pantolon, ayaklar için botlar ve yüz için minimal makyaj ile kolsuz baskılı yaprak dökmeyen tepeler; Ülke genelinde pyts için böyle bir düşme kıyafeti fikirleri ile kesinlikle kartlar için anlar dönüm anları!
Kaynak: Pinterest.com- Line Paltolar ve Bir İfade Pembe Çift Pijama
Pembe oynamak için en sevdiğiniz mum boya olsaydı, şık bir kesim ve iyi demirlenmiş A-line yaz ceketi ile pembe pijama giyerek oynayın. Görünümü sofistike bir saç modeli, ayaklar için zarif topuklu ayakkabılar ve tıknaz bir boyunlu bir ifade ile tamamlayın.
[Ayrıca okuyun: Durga Puja’da gösterilecek pembe ruj makyaj fikirleri]
Kaynak: Pinterest.com ve bununla birlikte, Durga Puja’da keşfetmek için kadınlar için sonbahar kıyafetleri üzerinde eğlence dolu bir dizi fikir getiriyoruz. Eğlenceli pyts ve bize kendi moda anlayışınızı giyerek resimlerinizi gönderin, hepsinin tadını çıkarmayı seviyoruz!