2021 Trend Bahar Gelinlik Kavramları

Koridor için moda artık kişisel stil ve çok yönlülüğe odaklanmıştır, çünkü görünüş gelinler yatırım yapabildikçe, bir sürü yeni etkinlik için düşünülürken, yeniden yapılandırılırken ve replan.

Ange Etoiles tarafından uzun tren ile gelinlik vesta
Gelin Moda Haftası nihayet geldi ve 2021 gelinlik trendlerinde über-chic Inspo sıkıntısı yok.

Inga Ezergale Design Rose Collection’dan Gelinlik
Trend gelen gelinlik stilleri, popüler silüetlerdeki modifikasyonlar söz konusu olduğunda, mini gelinlik düşündüğünüzden daha sık olur. Neyse ki, 2021 trend bahar gelinlik, özellikle muhteşem. 2021 için hangi gelinlik desenlerini görmeyi ve yeni elbise alışveriş deneyiminin nasıl olacağını keşfetmek için en sevdiğimiz elbise tasarımcılarımız ve gelin giyim profesyonelleri ile konuştuk.

Sophia – Flutter Sleeve açık olan vintage allık gelinlik
Her zaman güzel okuyucularımıza önümüzdeki gelin modellerine bir göz atmak istesek de, bir pandeminin zemininin gelinlerin büyük gün için kıyafetlerini nasıl planladıklarını kesinlikle etkilediğini belirtmek gerekir. Bir zamanlar hoş geldiniz akşam yemeği topluluğunuzun bir sivil sendika için görünebileceği anlayışıyla gelinlik alışverişine yaklaşın; Resepsiyon elbiseniz veya orijinal tören görünümünüz, gelecek yıl daha büyük bir toplantı için bir yıldönümü parti elbisesine geçebilir.

Ayrıca bakınız

Bahar moda
2022’nin en büyük bahar ayakkabı kalıpları herkes her yerde görecek

Yeni silüetlerden taze renk ve desenleri geçmişe kadar, bunu moda gelininin 2021 trend bahar gelinlik konseptlerine yönelik kılavuzunu düşünün.

Kısa Gelinlik Levi
İğne ve iplik şampanya petunia bhldn kadınsı gelinlik
Örgü gelinlik, eğitimli hafif resepsiyon elbisesi, romantik rustik gelin, bohem kapalı omuz elbisesi, narin sevgilim gelin elbisesi
Lohobride.com
Lohobride.com
Hayley Paige Topanga elbisesi
Greenweddingshoes.com_
Greenweddingshoes.com
Güzel şifon gelinlik ve derin v boyun
2021 Trend Bahar Gelinlik Fikirleri
60’lar stil gelin elbisesi, karışık içecek parti elbisesi, plaj yaz düğünü, tutu etek elbisesi