Her durum için 5 tatil kıyafetleri

Her durum için tatil kıyafetleri seçmek stresli olabilir. Bana bağlı olan bu duyguyu biliyorum! Ne olursa olsun, alışveriş, planlamak ve ne giyeceğinize karar vermek her zaman kolay değildir. Çok fazla yaklaşan tatil fırsatınız var mı ama ne giyeceğinizden emin değil misiniz? Bahse girerim takviminiz tatil etkinlikleriyle hızlı bir şekilde doluyor ve muhtemelen her durum için hangi tatil kıyafetlerini giyeceğinizi düşünüyorsunuz. Her shindig için tatil kıyafetleri bulmak, farklı etkinliklerin farklı kıyafet kodları ve gereksinimleri gerektirdiğini göz önünde bulundurarak bir güçlük olabilir, bu nedenle bir sonraki kıyafetlerinizi seçmeden önce bu farklı durum ve kıyafet fikirlerinden bazılarını akılda tutun.

< >

Pişman olmayacağınız her durum için 5 tatil kıyafeti
1. Ofis İş Partisi

Bu görünümden daha fazlası buraya
Benim gibi 9 ila 5 iş yapıyorsanız, tatil partileri kaçınılmazdır ve aynı zamanda uygun olan şenlikli görünümler bulmak zamanınızı alabilir. Glam yapmak, farklı giymek ve kıyafetinizle eğlenmek isteseniz de, hala profesyonellik sürdürmeniz gerekiyor. İşe gelmenizi gerektiren ofis iş partileri için, iş partisi ofis partisi için toplanmadan önce ilk birkaç saatte işinizi yapın, normal şenlikli baskılar ve renklerde pantolon veya etek seçiyorum. Ofis Tatil Partisi kıyafeti için yine de çalışma politikasına uymanız gerekiyor. Patronunuzun etrafında giymek için rahat olacağınız bir kıyafet gibi düşünün. İşte bu yıl denemek için tatil ofisi kıyafetleri:

Bu görünümden daha fazlası buraya

Bu görünümden daha fazlası buraya

Bu görünümden daha fazlası buraya

2. resmi siyah kravat partisi
Beni vurgulayan tatil partisi kıyafetlerinden biri siyah kravat etkinlikleri. Herkes siyah kravat partilerine cesur ve güzel olmak istiyor.

Bu görünümden daha fazlası buraya

Bu görünümden daha fazlası buraya

Bu görünümden daha fazlası buraya

Bu görünümden daha fazlası buraya

3. Arkadaşlarla Sıradan Parti
Herkes tatil partileri için ışıltı, glam veya süslü kıyafet hayranı değildir. Arkadaşlarla rahat bir ortam gerektiren tatil partisi için, bu kıyafetler ideal olacak. Ekose veya tartan tişörtleri ile bot veya topuklu kot pantolon giyin. Tatil baskılarından uzaklaşmak istiyorsanız, ancak yine de şenlikli ve nedensel olmak istiyorsanız, kot pantolon pantolonunu dantel kami ve topuklarla eşleştirin.

Bu görünümden daha fazlası buraya

Bu görünümden daha fazlası buraya

4. Pijama Partisi
Ben büyük bir evliyim ve pijama partileri ev sahipliği yapmak veya katılmak için favorilerimden biri. Arkadaşlarım ve ben Noel Günü’nde bir pijama eğlenceli gecesi planlıyoruz. Bir sonraki davet edilen PJ partinize giymek için çok eğlenceli pijama var. Abercrombie ve Fitch’ten bu pijama fırfır şortları ve üstüne gidiyorum ve çok rahat. Jcrew, Ann Taylor ve Victoria’nın Sırrı’nın bu baskısı eğlenceli bir moda pijama partisi yapıyor.

Bu görünümden daha fazlası buraya

< >

5. Noel Arifesi Partisi
Noel’den bir gün önce ve bir ev partisine, bir salona veya Noel arifesi partisine davet ediliyorsunuznull

Kahve molası: Örgülü Yönet Tote Çantası

Bu kadar ilginç bir çanta görmedim – bu kadar ucuz – uzun bir süre boyunca göndermek zorunda kaldım. Deri, şekilli açıklık ve hatta örgülü kulplardaki kıvrımları seviyorum. Silverton donanımlı sahte deri (PVC) tote torbası ve 13 ″ H x 17 ″ W x 5 ″ D’de yeterince büyük. (Ayrıca not: Vegan bir arkadaş için harika bir hediye avlıyorsanız, bu sizin biletiniz olabilir.) Çanta 110 dolardı, o zaman 75 dolara işaretlendi, ancak bugünün satışı ile 45 dolara düşüyor. Yuvarlanan deri örgülü yönetme çantası
Bu yazı bağlı kuruluş bağlantıları içerir ve Corporette® bu yazıdaki bağlantılar aracılığıyla yapılan satın alımlar için komisyonlar kazanabilir. Çok daha fazla ayrıntı için buraya bakın. Desteğiniz için çok teşekkür ederim!
Amazon.com ve bağlı sitelerle bağlantı kurarak ücret kazanmamızı gösteren bir satış ortaklığı reklam programı olan Amazon Services LLC Associates programına katılıyoruz.
9.23.22 için iş kıyafeti satışları (Favorilerimiz Kalın!):
Ann Taylor – Satın alma işleminizde% 30 indirim (istisnalar geçerlidir).
Amour Vert-Sezon sonu,% 50’ye kadar indirim (ipek bluzlar ve çevre dostu kıyafetler için harika).
Banana Cumhuriyeti-Altı Yıllık Arkadaşlar ve Aile Etkinliği, Tam fiyat satın alma işleminizde% 40 indirim!
Banana Cumhuriyet Fabrikası-Altı Yıllık Arkadaşlar ve Aile Etkinliği, Satın Alma% 50 indirim!
J.Crew – Satış Stilleri Ekstra% 30
J.Crew Fabrikası – her şeyden% 50’ye varan indirim; Tüm kotlar 49,95 dolar; Üst kısımlar, tişörtler ve ayakkabılar ekstra% 15
Loft -% 50 indirim ve ücretsiz nakliye!
M.M. Lafleur -% 80’e kadar tasarruf edin
Neiman Marcus – Son çağrı satışı,% 75’e varan indirim!
Nordstrom – Yaz satışı açık! 9/12 ile% 60’a kadar tasarruf edin
Saks Beşinci Cadde – Tasarımcı Satışı,% 70’e varan indirim!
Victoria’nın Sırrı-1000’li satış stillerinde% 40-70 tasarruf edin

Diğer not satışları:
Buffy – yatak takımlarında% 35’e kadar
Parachute-Son Şans Ürünlerinden% 40’a Kadar Tasarruf edin

Corporette’deki en güncel makalelerimizden bazıları…
Ofis için 12 kolay updos

İlaçlarınızı almayı hatırlamanın kolay yolları

Ann Taylor’da iş için ne almalı

İş giysisi ilhamı için en sevdiğiniz TV şovları nelerdir?

İş yerinde size yardımcı olacak harika elma kısayolları

10 yöntem tam olarak nasıl sıkıntılı denimler giyilir

90’ların yırtık ve püskü kot kullanma modeli bir geri dönüş yaptı ve gün geçtikçe çok daha modaya uygun hale geldi. Onları aldınız ya da uygun şekilde parçalanmış bir kot pantolonunuz olsun; Adaletle kullanılmaları gerekir. İdeal bir şekilde sporlandığında; Tercih ettiğiniz yıpranmış ve bölünmüş denimler zarif olarak görünebilir, ancak bir tekme atmış bir aura olarak görünebilir. İdeal karışımla eşleştirildiğinde yakışıklı ve kesinlikle rad bir görünüm sağlamak için eşleşiyorlar.
Sıkıntılı denimlerin nasıl giyileceğinden emin değil misiniz? Ortak denim çiftinizi giymek için on yöntem sağladık ve şık ve harika bir bölüme yaydık. İdeal kıyafetler ve aksesuarlarla, sıkıntılı denimler görünümünüzü dönüştürebilir.

En İyi 10 Yol: Tam olarak sıkıntılı denimler nasıl giyilir

1. rahat ısırık görünümü
Gevşek bir çifti bölünmüş denim alın ve bir blazer, pompalar ve sling çantanızla takım yapın. Zahmetsizce zarif bir şekilde zarif görünün ve düzensiz bir saç yapımı.
Meslektaşlarınızla bir yemek seçmeye hazır mısınız?

2. Yeni aşk görünümü
Koyu renkli püskü sıska deniminizi serin bir üst, kontrast taşıyan ve canlı bir çekicilik için büyük bir şapka ile çekin. Siyah renk denim, genel görünümü iyileştirmek, havacılarla eşleştirmek için tercih edilir; Basit aksesuarların yanı sıra geliştirme ile görünümünüzü artırabilirsiniz.

[Ayrıca oku: kot ceketler]

Bu, “Gerçekten senden hoşlanıyorum, ancak göstermeyeceğim” gibi, kadınların rasgele gördükleri bir kişiyi heyecanlandırmak istediklerinde sahip olduklarını gösteriyor. Adamını almak zor mu oynuyorsunuz? Bu görünüm.
3. Hafta sonu brunch görünümü
Tercihen düzensiz görünüm sağlamak için ütülenmeyen bir çift denim seçin. Onları, üstünüz sadece kısmen sıkışmış olacak şekilde giyin. Denimi eşitsiz bir şekilde yuvarlayın. Harika spor ayakkabılarınıza atlayın ve sling çantanızı tutun. Ta-Da!

Rahat kıyafetler konfor bölgesi için tüm gereksinimdir, geri kalan her zaman onu öne çıkarabilirsiniz! Kontrastlı bir eşarp seçin veya serin bir görünüm için hippi bir çanta ile eşleştirin.

5. Seyahat Görünümü
Bilge beyaz bir blazer, marjinal olarak püskü denim ile eşleştirin ve zarf çantanızı tutun. Beyaz bir smokin blazeriniz varsa, daha da iyi! Yüksek topuklu güneş gözlükleri parlak bir şekilde karışacaktır. Bling’i moda mücevherleri veya suave saatleri ile ekleyin.
[SC: Mediad]

6. Parti-Gece Bakışı
Bazı cilt bayanlar gösterin. Akışlı bir üst ve endişe verici derecede duyumsal topuklu bir bölünmüş denim etek takımını takın. Beklemenizi tutun ve kısmen-aya hazırlanın. Bling aksesuarları veya çok daha iyi hala ışıltılı tişörtle caz! Bu tatlı kıyafetlerle kutlama başlamayacak, içeri girene kadar

7. Spor görünümü
Rahat düzensiz kotlarınızla birlikte açıklayıcı bir sweatshirt spor yaparak iç tomboy’u ortaya çıkarın. Bunu botlar veya spor ayakkabılarla ve çekici bir çift havacı çifti ile eşleştirin.
Arkadaşlarınızla rahatlamak ve çılgın bir spor mücadelesinin tadını çıkarmak için zaman öldürmek için mükemmeldir.

8. Çay ile birlikte görünüm
Bir çift hırpalanmış kot pantolon var mı? Resmi ama rahat bir kıyafet için onları pastel renkli üst, açık renkli ceket ve askı çantasıyla entegre edin. Bunu topuklu veya botla giyin.
Ailenle bir öğleden sonra için mükemmel.

9. İlk tarih görünümü
Normal siyah topuklu ayakkabılarla birlikte sıska denim (açıkçası yırtılmış!) Bu kıyafetleri tonların yanı sıra bir askı çantasıyla da getirin. Arkadaşlarınız tarafından kör bir randevu almak veya ilk gezi için resmen ‘adamı’ tatmin etmek, karmaşık olmayan ancak şık görünen en iyi kıyafetlere sahipsiniz.

10. Akşam Yemeği
Sofistike bir bluzun yanı sıra açık diz denim denim üzerinde büyük ceket, gereken tek şeydir. Ayaklarda baskılı topuklu ayakkabılar ve omuzlardan sapan zarif çanta, voila! Aileniz, arkadaşlarınız veya meslektaşlarınızla müthiş bir akşam yemeği ile birlikte hareketli bir gece gecesi için hazırsınız.

Stilleri denemeyi deneyin ve kendi kıyafetlerinizi kendi kıyafetleri üretmek için bu kıyafetleri vurgulamayı deneyin. Ortak denimde harika ama şık görünmek basit bir cuppa değildir, ancak bu moda konseptleri ile her türlü fırsat için sıkıntılı denimlerle görünümü ortaya çıkarabilirsiniz. Makyajınızı abartmadığınızdan emin olun, hem doğal hem de yumuşak hale getirin. Şimdi, sıkıntılı kot pantolonun nasıl giyileceğine dair tüm hack’lere ve moda fikirlerine sahip olduğunuza göre, kendi moda ifadenizi yapın!
Görüntüler Kaynak: pinterest.com

Rahat ve şık Nye Tatil Kıyafetleri

Konforlu ve şık Nye Tatil Kıyafetleri benim için bir ihtiyaç. Bir anne olarak, tek istediğim rahat bir şey giymek, ancak yeni yılda hala şık bir şey giymek. O kadar çok tatil kutlamalarına ve etkinliklere davet edildikten sonra, bir sonraki tatilim için inanabileceğim tek şey Nye Kıyafetleri rahat. Noel’e kadar bir gün kadar, giymek istediğim tek şey rahat ama şık bir görünüm. Bahse girerim, rahatken hala harika görünebilen kıyafetleri isteyen tek kişi ben değilim. Bu tür bir görünüm “sade katliam” lol aramayı seviyorum! Bu ilk kez Jogger ile topuklu kullanıyorum; Ancak bu, bir sonraki tatil kutlamanıza veya Yeni Yıl Arifesi kutlamalarınıza giyebileceğiniz bir görünüm. Velvet jogger pantolon inanılmaz derecede rahat ve iki renkte mevcuttur: bordo ve siyah. Bu aynı payetlerin üstü ile renk giyebilirsiniz. Jogger pantolon olmasına rağmen, kadife malzeme görünüme üst düzey bir his katıyor. Buna ek olarak, payetler görünüme bir tatil kutlama parlaması ekleyecektir.

< >

Bu tatil sezonunda iki gençle bir tatil kutlamasına giderken, rahatlık açısından iki kez inanmamı sağlıyor. Bu rahat ve şık Nye tatil kıyafetleri tek ihtiyacım olan. Şimdi Nova sürünüyor ve zorlukla taşınmak istiyor, çok yönlü bir kıyafet istiyorum ve ondan sonra koşmamı veya sürünmemi sağlıyor… hayatımın hikayesi şimdi ideal lol! Beni yanlış anlamayın, konforu seviyorum, ancak şık yapmayı seviyorum. Bu yüzden kendimi “süslü joggers” a eğildiğini keşfettim ve bu payet çifti gri ve bu çifti siyah benim radarımda.
Kıyafet: jogger pantolon, bunun gibi buradaki // pullu üst // çanta // blazer // ayakkabılar, bütçe planı dost

Aynı şekilde:

Cadılar Bayramı kostümlerinizi almak için en iyi yer

Sevgililer için giyilecek en iyi kıyafetler…

Giyebileceğiniz en iyi yazın üstleri…

Aileniz için en iyi tatil hediyeleri

Bilin.

Haber almak için e -posta adresinizle kaydolun.

İlk adı

İlk adı

İlk adı

İlk adı

Soyadı

Soyadı

Soyadı

Soyadı

E -posta adresi

E -posta adresi

E -posta adresi

E -posta adresi

Abone olmak

Abone olduğunuz için teşekkürler!

Sonbahar için kazak kıyafeti nasıl karıştırılır ve eşleştirilir

Sonbahar için kazak kıyafeti nasıl karıştırılır ve eşleştirilir. Günümüzde kazak sadece ideal bir kurtulan olmazsa değil, aynı zamanda ideal bir ifade yapma parçasıdır.

Botlar + kazak + kot pantolon.
İnanın bana, tek ve tek triko parçanızı bulduğunuzda, her şeyi giyeceksin. Büyük bir hırka tercih edin. Bu abartılı parça ideal olarak temel ayrılarınıza uyacaktır. En sevdiğiniz yaz frocks veya skinny jeans ile katmanlamaya çalışın.

UrbanOutFitters.com aracılığıyla
WeHeartit.com aracılığıyla
Shopstyle aracılığıyla
Sonbahar için kazak kıyafeti nasıl karıştırılır ve eşleştirilir
oldukça elokent.tumblr.com aracılığıyla
Pinterest üzerinden
Livvyland.com.jog aracılığıyla
Sonbahar için kazak kıyafeti nasıl karıştırılır ve eşleştirilir
Beğendiğiniz stili seçin ve en sevdiğiniz üstler ve dipler, hatta elbiseler üzerine katmanlayın. Bu rahat triko, unutulmaz kıyafetler oluşturmanıza izin verir, bu yüzden sadece harika değil, aynı zamanda bayan benzeri ve zamansız olarak şık görünüyorsunuz.

Sonbahar için kazak kıyafeti nasıl karıştırılır ve eşleştirilir
Blog.lollimobile.com aracılığıyla
Banana Cumhuriyeti aracılığıyla
@weendydao üzerinden
@mfxee üzerinden
Sonbahar için kazak kıyafeti
Sonbahar kıyafeti için kazak
Pembe kazak
Madison Örgü Sweater Adelia ve Camille Bralette
Örgü
Kazak kıyafeti örgü
Kazak ve kıyafet örgü
Sonbahar için sevimli kazak
Sonbahar için kazak kıyafeti nasıl karıştırılır ve eşleştirilir

En iyi yarım el bluz tasarımları Zarif etnik ifadeler yapmak için

Sarees bir kadın için mükemmel geleneksel kıyafetlerse, bir bluz etnik görünümünü geliştirmek için hayati yaratıcılık ve sanat eseridir. Bir bluz tasarımı, herhangi bir durum için sari giyerken eşit önem taşır.

Tam kollu bluzlar ve yarım el bluz tasarımları var-her gün bizi wooing harika seçenekler. Yeni güzel yarı el bluz tasarımlarının ne olduğunu merak ediyor musunuz? Devam edin ve bu gönderiye göz atın.

Üst yarı el bluz tasarımları:
Aşağıdaki yarım el bluz tasarımları görüntülerini yakalayın ve mutlu bir şekilde etkileneceksiniz.
1. Saf bir kılıf seçin:
Bu bluzlar eski dünya cazibesini yakalar. Neredeyse şeffaf kollar dantel, net veya şeffaf kumaştan yapılmıştır-ve onların güzelliği, aynı zamanda kollarınızı gizlemeleri ve ortaya çıkarmalarıdır. Buna bir yaramazlık ipucu deyin! Kim düşünür? Ama evet, bir sari’nin zarif görünümüne katkıda bulunuyor. Bu yüzden kokteyl partileri ve akşam DO’ları için en çok sevilen ve tercih edilen sari bluz tasarımlarından biri.
Kaynak: in.pinterest.com/dreaminloud/2. Hayvan motifleriyle cesur olun:
‘Büyük, cesur ve maceracı’ tarafta daha fazla görülen hayvan motifleri, yarı el olan bluz tasarımlarına benzersiz ve yaratıcı bir boyut katıyor. Yarım kolların sari görünümünü dramatik hale getirebilmesinin bir nedeni budur.

Kaynak: Facebook.com/abhinavsagarphotography3. Biraz bling ekleyin:
Çoğu B-Town Divas bling’i sever ve taş işçiliğiyle bu yarım el bluz tasarımını tercih eder. Rajasthani kadınları başlangıçta giydi. Çekici renk, nakış ve ilginç kesimler nedeniyle, bu güzel yarım el bluz tasarımları kitleler arasında bir hit [ortaya çıktı). Bu bluz tasarımlarını festivallere ve düğünlere giyebilir ve tüm gözlerin cynosure olmasının tadını çıkarabilirsiniz.
Kaynak: pinterest.co.uk/bbfortheib/4. Denemekten çekinmeyin:
Bu yarım el bluz tasarımı kutlamalara gitmek iyidir – büyük veya küçük, onunla iyi gidecek mücevher, makyaj ve saç aksesuarlarını bilmeniz şartıyla. İlginç ama geleneksel bir stil beyanı yapmak istediğiniz durumlar için müthiş bir seçenektir.

Kaynak: Facebook.com/bangalorephototalkies [ALSO Okuma: Pamuk sarees için bluz tasarımları]
5. Bir renkli nakış popu ekleyin:
Ortak bir bluzu nasıl muhteşem bir bluza dönüştüreceğinizi bilmek ister misiniz? Nakış bitmesini sağlayın. Blonun göz kamaştırıcı görünmesini sağlamak için yeterince iyi. İşlemeli bir bluzun işçiliği ve canlı vibe, onu en popüler ve en son yarım el bluz tasarımlarından biri haline getirir.

Kaynak: BeautyHealthTips.in6. Stilde şişirin:
Bu klasik bir yarım el bluz tasarımıdır. Omuzdaki “puf” göz önüne alındığında hiçbir şey kadınsı çekiciliğine meydan okuyamaz. Aynı zamanda çok geleneksel ve çok zarif.
Kaynak: Facebook.com/madhuridixitnene7. Klasik Git:
İşte yarım el bluzunda yeni bir bükülme – Kundan’ın kollu ve sınırda da çalışması olan bir yaratım. Gerçekten nefes kesici. Gümüş iplik çalışması ve kundan fiksasyonları bu tür bluzu sadece parti geceleri için değil, öğleden sonra şenlikleri ve kutlamaları için de yatkın hale getirir.

Kaynak: Madrasibrid.com9. Maggam çalışmasının büyüsünü deneyin:
Karmaşık Maggam çalışması, popülerlik grafiklerine sürekli tırmanan en son yarım el bluz tasarımlarından biridir. Maggam açısından zengin bir yarım el bluzunu bir ipek veya net sari ile eşleştirin ve kesinlikle cazibe merkezi olacaksınız.
Kaynak: in.pinterest.com/vanampalli10. Tekne boyun tasarımına boyun eğin:
Sari ile gitmek için yarı resmi bir görünüme mi ihtiyacınız var? Tekne boyun tasarımı ile yarım el bluz için gidin. Ofis partileri için mükemmeldir.
Kaynak: in.pinterest.com/sniggdda11. ZeroN’de Zerozi:
Bir Zardozi bluzu takmak, görkemli görüneceğiniz anlamına gelir. Zardozi’nin ne olduğunu hiç merak ettiniz mi? Kumaşlarda yapılan metal bir nakıştır. Daha önceki günlerde, kraliyet giysilerine süslemeler eklemek için altın veya gümüş iplikler kullanıldı.
Bugün Zardozi, ipek iplik ve altın veya gümüş renk ile kaplanmış bir bakır tel kombinasyonu kullanılarak yapılır. Etnik gardırobunuza zamansız bir çekicilik vermesini tercih edin.
Kaynak: Facebook.com/swankstudiobangalore12. Yaldız:
Annenden ipek sari isteyin ve altın madeni para sınırıyla dolu yarım el bluzuyla eşleştirin. Altın madeni para, kollarındaki ve bluzun altındaki motifler gibi motifler kesinlikle güzelliğine katkıda bulunacak ve zengin çekiciliğini artıracaktır.
Kaynak: thehandMadecrafts.comso canım, yukarıdaki listeden hangisi en sevdiğiniz yarım el bluz tasarımıdır? Bize aşağıdaki yorum kutusuna söyleyin.