Haftanın Sanatçısı-Whyball, 1400 T T-Shirt Styles

Haftanın Sanatçısı-Whyball, 1400 T T-Shirt Tasarımları
Bu hafta bir sanatçıyı seçemedik çünkü dürüst olmak gerekirse, mükemmel olanlarla büyük bir listemiz vardı. Ancak rastgele sayı jeneratörleri için oluşturuldu. Bu ve büyük yaşam kararları.
Ve bu yüzden bu tasarımcı hakkında başka bir bilgi bulamadığımız için bir kullanıcı adımız var – Whyball – bir ismimiz değil. Ancak bundan beri onu dışarıda bırakmayı reddettik. Kreasyonları, büyüdüğü yerden çok daha önemli olmalı, ancak bu tür bir arka plan malzemesindeki etkiler için konuşuyor. Onun hakkında keşfedebileceğimiz tek bilgi, adının Cristian olması, Romanya’dan (Arad) olması ve hem ipliksiz (15 baskı) hem de insanlar tarafından stil için tişört baskılarına katkıda bulunmasıdır (4). İnsanlar tarafından tarzda olağanüstü bir galeri var, bu yüzden bunu da inceleyin.
Onun hakkında o kadar fazla şey bulamadığımız için, onunla iletişime geçmeyi ve röportaj istemeyi kastediyoruz. Siz ne düşünüyorsunuz? Tam burada onun t-shirt stilleri ve teklifimizi düşünüp düşünmediğinizi bize söyleyin:
T-shirt tasarım t-shirt tasarım t-shirt tasarımları desenswhyballwhblwhballwhyballwhyballt t-shirt t-shirt tişört tişört t-shirt printt t-shirt printt printt t-shirt printt gömlek t-shirt baskı

0/5 (0 yorum)