15 Tamamen Ücretsiz Sonbahar Vektörleri Anında İndirme

15 Tamamen Ücretsiz Sonbahar Vektörleri Anında İndirme
Her sezon yeni kaynaklarla geliyor ve bu da vektörler için geçerli. Sonbahar veya sonbahar, nasıl der.
Site afişleri, promosyon materyalleri, blog dekorasyonu, logo tasarımları ve diğer çılgın şeyler için kullanılabilecek favorilerimizi yuvarladık. Sevimli hayvanlar, yapraklar, suluboya efektleri, satış etiketleri, çelenkler, afiş şablonları seçtik. Kaçırdığımız bir şey var mı? Belirli öğeleri arıyorsanız, yorumlarda bize bildirin. Gelecekte olanlar hakkında bir yazı oluşturabiliriz.
Lisans, ilişkilendirme ile ticari kullanım için tamamen ücretsizdir, bu nedenle zaman kaybetmeyi durdurun ve aşağıda anında indirme ile bu ilk 15 tamamen ücretsiz sonbahar vektörüne göz atın:

0/5 (0 yorum)

Küçük Dağ Tişörtleri Baskı

Bit Mountain Tee Fil
Adından da anlaşılacağı gibi, Little Mountain Print Shoppe dağlardan, haddeleme tepeleri, bulutsuz gökyüzü ve Joe Horacek’in (şirketin sahibi ve operatörü) ailesinin uzak tuttuğu bir resimde keşfettiği zengin ormanlardan etkileniyor. Ancak tüm isimlerin çoğu, Çek’te “Küçük Dağ” ı gösteren ev adından geliyor. Her şey doğal olarak ekran baskı işlemi ve iş için bir araya geldi. Gerisi dedikleri gibi tarih.
Grafit, su rengi boyalar, kömür, işaretleyiciler ve farklı temiz fikir boyutları gibi standart araçlar kullanarak Joe, organik ve doğal bir görünüm üretti. Ürünlerin tarzları ve genel tekniği ve sunum son derece temel bir konsepte dayanmaktadır – daha azı daha fazladır. Temel tipografinin bir kombinasyonu ile çok fazla şey yapabileceğini düşünüyor ve cazibeyi biraz kusurlarla keşfediyor.
Tutkusu tişörtleri düzenledi, özel bir şeye dönüştü. Her şey değerli, uzman ve sağduyulu görünüyor. Siteye göz attıktan sonra aklımda sadece bir şey vardı – böyle bir tişört istiyorum!
Lütfen çok daha fazla ayrıntı düşünüyorsanız, ürünlere ve siteye bir göz atın ve tee gömlek baskısı işinde bunun gerektiğine inanmak için deli olup olmadığımı anlamama izin verin:
Küçük Dağ Baskı Mağazası:
Baskı Mağazası Kolektifi // Whitelmsco Script // Silverbeards, Dielmps Mısır Yellowlmps Yeşil’e Kadar Epicride’dir
0/5 (0 yorum)

Moda Haftası Not: Dörtlü

Ceket: ICB (benzer ve daha fazlası) | Etek: ICB (burada benzer; burada ve burada ve burada iş uygun sürümleri) | Kazak: Topshop (eski ama benzer, burada, burada ve daha fazlası aşağıda) | Gömlek: Pembe Tartan (burada, burada ve burada benzer) | Botlar: Stuart Weitzman (ayrıca burada, burada ve burada mevcuttur) | Çanta: Loeffler Randall (ayrıca bu sürümü ve bu sürümü seviyorum) | Güneş gözlüğü: Stella McCartney | Eldivenler: Koç (eski ama burada benzer ve mobil dostu sürümler burada) | Tayt: dkny

< >

[TheFeedProducts Style = ‘Dört’]

Instagram’da @Maryorton’u takip edin!

Dört

Bu hafta Beton Kıyı Giysinden

Satış ‘Satışını Adlandırın’ Satışından Beton Sahil Şeridi Giysileri, seçtiğiniz maliyet için satın almak için farklı bir ürün sunuyor! Minimum 10 $ teklifleri var. 13 $ veya daha fazla harcamanızın yanı sıra, ücretsiz bir çıkartma paketi alırsınız, 21 $ veya çok daha fazlası size ücretsiz nakliye ve bir çıkartma paketi alır!
Bugün (sadece) Satıştaki ürün bir Beanie – tam buraya sizinki gibi tıklayın! Yeni beton sahil şeridi stilleri ve ürünler için biraz destek olarak minimum ödediğiniz herhangi bir 1 $ ‘ı düşünün.
Marka hakkındaki ayrıntıları burada inceleyebilir ve Facebook’ta ve Twitter’daki sosyal ağ makalelerine ayak uydurduğunuzdan emin olabilirsiniz.
Beton Sahil Giysilerinden “Fiyatınızı Adlandır” Satışı

0/5 (0 yorum)

Trend Uyarısı: Nakış

< >

Ben bu bahar nakış deseni ile ilgiliyim ve bu spor ayakkabılar geçen hafta sonu biraz güneş olduğunda ayak parmağımı sıcak hava durumuna batırmak için mükemmel bir yöntemdi. Ceketim yeni bir favori, temel moto ceketinizi yükselten büyük bir dantel özet. Aynı şekilde, şimdi devam eden Crazy Shopbop satışına dahil edilmek üzere gerçekleşen bu çılgınca muhteşem (ve ucuz!) İşlemeli moto ceketi yapan boş NYC tarafından yapılmıştır. Ayrıca, bu yazıda yeni kullandığım ve her gün temelde kullandığım, kullandığım Phillip Lim Joggers da dahil. Aynı şekilde, şu anda satın alma arabamda sahip olduğum bir Donanma versiyonunda da mevcut. Eğer Shopbop satışını vurmadıysanız kesinlikle bu statü al. Yakında bitiyor ve işler sağa doğru satılıyor. Şu anda Florida’ya yaklaşan bir gezi için satın alıyorum ve bu muhteşem beyaz pantolonları ve bu oldukça üst satın alıyorum. İş günü bittikten sonra, kesinlikle bazı sandaletlerin yanı sıra gözümün birkaç önlük puanını almaya geri dönüyorum.

İş gününden bahsetmişken, Wayfair ile eğlenceli bir ev dekor işi çekmek için bu sabah her zamanki toplantılardan hızlı bir mola veriyorum! Sizinle çok yakında paylaşacağım, bu yüzden bizi de bizi izlemeye devam edin, bu arada Instagram’daki (@Maryorton) perde arkası eylemini inceleyin! Mükemmel bir hafta sonu çocuklar !! Xx

Ceket: C/o Boş NYC | Joggers: Phillip Lim | BUTLENECK: Üç nokta | İşlemeli spor ayakkabılar: c/o boden | Güneş gözlükleri: C/O Pazar bir yerde | Çanta: Chanel | Dudak: NARS | Küpeler: Jenny Bird

< >

Günün havalı tişört-Blown

Müzik teması grafik tasarımda tipik olandan çok daha fazla, zorunludur. Yani daha büyük halka cazip olmak istiyorsanız. Müzik yaşam için ve tasarımın ömrü için gereklidir. Size göstermek istediğim harika bir stil, www.tshirt-factory.com sitemizde gururla öne çıkıyor. Stil, mahalle tasarımcılarımızdan biri olan Anthony Aves’den yepyeni. Bu adamdan gelen çok daha göz kamaştırıcı bir stil olduğu için ona uymanızı öneriyorum.
Ürünün sayfasına gitmek için aşağıdaki resme tıklayın ve tam olarak nasıl indirileceğine dair çok daha fazla ayrıntı görün:
Tişörtler için müzik temalı stil

0/5 (0 yorum)

Cody Hudson Baskı Sanat eseri

Cody Hudson ArtworkCody Hudson, Chicago merkezli bir sanatçıdır ve Mücadele A.Ş. adı altında grafik tasarım katkılarıyla bilinir. Grafik ve basılı sanat eserleri Müze de dahil olmak üzere ABD, Avrupa ve Japonya’da sergilendi. Çağdaş Sanat (Chicago), New Image Art (LA), Roket Galerisi (Tokyo), Tembel Köpek (Paris) ve Andrew Rafacz Galerisi (Chicago). Cody’nin çalışmaları IDN, ARKITIP, ANTHEM & JUXTAPOZ gibi çeşitli dergiler ve yayınlarda yer aldı…
Cody Hudson Artworkcody Hudson Artworkcody Hudson Artworkcody Hudson Artworkcody Hudson Artworkcody Hudson Artworkcody Hudson Artworkcody Hudson Artwork T-Shirtcody Hudson Artwork T-Shirtcody Hudson Artwork “Milwaukego ve Chicago’da Partiler Partileri’ne gitmeye başladım. Paradan tasarruf etmek için broşürü kendim geliştirdim. Bundan sonra partiler yapmayı bıraktım ve bunun yerine el ilanı yaptım. Bu broşürleri yaparak CMYK gibi şeyler ve spot renkler ve kağıt stokları hakkında öğrendim. Bu 90’ların başından ortalarına kadar, bu yüzden birçok broşürün hepsi övünürken, gümüş mürekkep ve benzeri ile kaplanmamış kahverengi stokta bir şeyler yapıyorduk. Tasarım dünyası için oldukça uysal ama o zamanlar çılgın dünyası için oldukça farklıydı. Biraz Vermont’a taşındım ve JDK’da Burton Snowboards için bir sürü tahta grafik yaparak çalıştım ve orada çalışan tüm harika tasarımcılardan öğreniyorum. Okula gitmek ama para almak gibiydi. Bundan sonra Orta Batı’ya geri döndüm, serbest kaldım ve biraz geri döndüm, biraz Miami’ye taşındım ve 12 oz peygamberle tam zamanlı çalıştım, Chicago’ya geri döndüm, Vermont’a geri döndüm, sonunda bulunduğum Jersey’e taşındım Ecko Unltd’deki tüm erkeklerin ürün grafiklerinin şarjı. Bu yüzden esasen giyim temelli tasarım hakkında öğrendim. Sonra Chicago’ya geri döndüm ve o zamandan beri buradayım. “(Cody Hudson)

0/5 (0 yorum)

The 20 top t t-shirt sites as well as blogs

We scouted the web for a few of the very best locations for top t t-shirt as well as style products on the Web as well as we discovered the 20 finest ranking sites as well as blogs where we are glad to state we are featured on, as shown by the supreme blog rank for t shirts.
The 20 top t t-shirt sites as well as blogs !
And that listing goes like this:
Number 20: 
The site provides a special t t-shirt everyday as well as we should admit that they have some excellent styles that are on a regular basis provided on numerous of the sites or blogs that are going to be mentioned. That I believe is one of the very best suggestions for you to search the blog.
shirt wootNumber 19: 
The site is 5 years old as well as is held together by Aris, coming from Greece. At some point, he talks about graphic design, publishing, advertising as well as fashion. all of these showed on the amazing t t-shirt culture that surrounds him at every step.
addicteedNumber 18: 
We are happy to be among the top 20 t t-shirt blogs available that come to you with the most recent news about the t t-shirt as well as style industry. We do this for our visitors with whom we share the enthusiasm of all things innovative as well as inspiring. We still have a long method to go as well as it would be excellent to have the visitors by our side, with praises as well as constructive criticism. We humbly say thanks to every visitor as well as the ones to come!
Tshirt factory blogNumber 17: 
Run by Liam Thomson who is continuously searching for excellent garments as well as brand designs. He likewise features special picks, contests, news as well as a extremely well organized site.
teehunterNumber 16: 
This is not really concerned with tee shirts or style in any type of way.
Number 15: 
tee junctionTee-Junction is the house of the most recent t t-shirt deals, t t-shirt discount rates as well as t t-shirt discount coupons on the Internet. part blog, part social buying t t-shirt enthusiast neighborhood in tee directory, TEE JUNCTION is updated everyday with information on the most recent as well as excellent t shaped threads as well as if he has the time Coty Gonzalez discussed before messages his own ideas.
Number 14: 
This is one fascinating British blog oriented on the advertising element of clothing businesses, contests, cost savings opportunities, fashion brands as well as patterns as well as much much more than we can mention here.
t t-shirt blogNumber 13:  
T-Shirt view is a blog about T-Shirts. They check out whatever from where to purchase them, to exactly how to style as well as offer t-shirts online. We likewise like to delve into the superficial as well as report on what tee shirts stars are wearing. tee shirts with a twist we might say.
t t-shirt blogNumber 12:  
Another confused site speaking about mortgages as well as other kinds of tees, far from what we expected it to be.
Number 11: 
The site features events in the style market focused on t shirts, stickers, sales, contests as well as numerous more. All you requirement is the time to catch up with metropolitan life as seen by iloveyourshirt.com.
i like your t shirtNumber 10:
The site has over 2 million visitors so they have every reason to be in top 10. They have whatever style related, not only clothes or t shirts. One little problem might be the language however the material of the site speaks the universal language of lovely designs.
selekktNumber 9: 
All of us are well acquainted with Threadless as well as their excellent t t-shirt contests as well as artists featured in the submission section, so they requirement no introduction. just marvel!
threadlessNumber 8:  
He evaluations t-shirts, shows us the most recent in terms of style as well as keeps us as much as date with the tee shirts neighborhood all around.
coty gonzalesNumber 7:  
Even if the messages on this blog are rather scarce they highlight some great t t-shirt styles that you may like.
t t-shirts around the internetNumber 6:  
This blog will focus mainly on typographic t t-shirts as the name suggests. So if you are a fan of that you’ve come to the best place. You can be sure to discover excellent typo ideas.
typoteesNumber 5: 
Darren is a blog writer as well as a garments line owner so you can count on his instincts as well as discover motivation in his picks.
top t t-shirt blogNumber 4: 
Colin is a passionate t t-shirt enthusiast that will never be at a lack of words about t t-shirt deigns. however what you will always notice about his site are the excellent offers as well as discount rate he offers. checked out away!
troudupNumber 3: 
3rd location goes to popculturetees.com, featuring new styles from the most popular sellers as well as indie artists, tips‘n tricks, as well as interviews from market experts.

2 numara:
Next in line is Andy from hideyourarms.com bringing us the most recent news in the t t-shirt on the internet world as well as not only. If there’s an indEpendent T-shirt pazarı etkinliği devam ediyor, anlayacaksınız! Mükemmel pazarlama becerilerine sahiptir, bu yüzden mükemmel bir şey varsa, incelemesini istersiniz, tereddüt etmeyin.
TOP T-T-Shirt Blognumber 1:
Rumplo, tıpkı rutin bir dolap gibi yapıldığı için tercih ettiğimiz sitelerden biridir ve böylesine büyük bir çeşitliliğin her türlü ürünü toplar. Beğendiğiniz bir şeyi keşfetmemek imkansız. Seni deniyoruz! 500.000 ziyaretçinin tipik birine son derece yakındır, bu yüzden çok hoş geldiniz.
üst tişört
0/5 (0 yorum)

Ücretsiz yazı tipi stilleri – 8 en iyi siteler!

Harika yüksek kaliteli işi seven bir tasarımcı mısınız? Yüksek kaliteli yazı tipi stilleri bulmaya mı çalışıyorsunuz ve araştırma için yeterli zamanınız yok mu? Cevabınız gerçekten ideal bir yerdesiniz . Ücretsiz yazı tipleri satın almak için en iyi sitelerle bir liste yaptım, umarım sizin için çok daha kolay hale getirecek ve aynı şekilde mükemmel kalitelerini sağlayacak.
Ücretsiz yazı tipleri
1) Yazı tipi alanı
T-shirt stili (1) T-Shirt Style (2) 2) Lynotipe 3) Sadece en iyi 4) Font Styles 5) ITC Font Styles 6) Dafont 7) 1001 Yazı Tipi Stilleri 8) Exlibris

0/5 (0 yorum)

Basqia Giysilerden

Basqia Giysileri’nden sokak kıyafeti tişörtleri Alman (Bavyera) merkezli bir markadır ve 17 Kasım’da “Magnolia” adlı yeni koleksiyonu tanıttılar. Markanın çalışmalarına paralel olarak, daha sonra kısıtlı baskı tişörtleri yaratmaya zorlayan akademik çalışmalarına kayıtlıdırlar. Zaman kısıtlamalarından beri, mevcut koleksiyondan ne olursa olsun 25 adetle sınırlıdır.
En iyi tasarımcılar olmadıklarını söyleyerek bana bir e -posta gönderdiklerinde gösterdikleri samimiyete inanmayabilirim:
“Ama bence, hepimiz tarafımızdan el yapımı olan ayrıntılar markamızı özel kılıyor. Örneğin, her gömlek/kapüşon/kazak, logo tasarımımızla kısıtlı olduğundan veya altta bir baskı olduğundan emin olmak için bir numara içeren kendi baskısı vardır. ” Tam olarak buna ne dersin Sevgili ziyaretçiler? Bu insanlar bunu gerçekten yaparlar, çünkü stillerine coşku koyarlar ve herkesin otantik ve benzersiz bir şey almasını istemektedirler.
İnternet dükkanında kendi başına her şeyi sattıklarını belirtiyorlar, çünkü el yapımı olan her şeyi, tees’i ambalaj ve teslimat kadar yaratmaktan güvence altına alabilecekleri tek yöntem. Desenli birçok stil yapıyorlar. Böyle bir örnek, ön tarafta bir rasperry-pattern ile dikilen ve basılmayan “Wu-Tang kalıcı olarak Jersey” logosudur. Tabii ki, cep tişörtleri de dikiliyor.
Ayrıca, fuar örgütü üyesi olan üreticilerden gelen tees ve hoodies üzerine basarlar.
Basqia Giysileri’nden Sokak Giyim Tişörtleri – Kış Koleksiyonu

0/5 (0 yorum)