Fit ayrılarını kullanarak iş kıyafetlerini bir araya getirmek

Tam olarak nasıl profesyonel, modaya uygun iş kıyafetlerini takım ayırmayı kullanarak yapabilirsiniz? Dolabınızdaki uyumların kısımlarını birleştirmenin yanı sıra ne gibi? Okuyucu A soruyor…
Ben New York’ta 2. yıllık bir mevzuat stajyeriyim ve bu yaz aylarında bir firmada çalışmaya başlayacağım – önerilerinizi ve röportaj süreci boyunca makaleleri kullandım. Bu konudaki düşüncelerinizi duymak istiyorum: Ayrılık olarak uygun parçalar giyebilir miyim? Örneğin, gri fit pantolonumu beyaz bir tişörtün yanı sıra siyah bir blazer giyebilir miyim?
Harika bir soru ve bir süredir konuşmadığımız bir soru. (Diğer çalışma kıyafetleri fikirleri için, iş için bir kapsül gardıropu inşa etme konusundaki bu yayın veya uzman gardırobunuzu inşa etme konusunda bu eski yayın yapın.) Şirketin rahat ettiği gibi uyum parçalarınızı kesinlikle giyebilirsiniz-bu neden bir parçası budur. Ayrılar ile yapmak için mükemmel bir yatırım. İşte iş kıyafetlerinizi üretmek için bazı öneriler var:

Yapıya dikkatli bir ilgi ödeyin – özellikle üstüne bir blazer eklerken. Bu pratikte renk kadar önemli! Pantolonunuzun veya elbisenizin dokusu blazer dokusuna benziyorsa, ayrılık kullanmak yerine uygun yapmaya çalıştığınız gibi görünecektir. (Uygun fiyatlı uyumlar gerçekten hızlı bir şekilde keşfedilebilir – sanırım bir etek uyum seti için kaydımın 30 dolar olduğuna inanıyorum.) Bu yüzden dokuları çok farklı tutmanızı öneririm. Mevsimsiz yün veya kalın ponte tüvit, kış mevsimi yün, kadife, kadife ve daha fazlası ile eşleştirin.
Daha da iyisi, blazer problemini tamamen önleyin ve takım elbise ve diğer toppers ile ayrılmalarınızı giyin. Büyük bir toplantıya gidiyorsanız eşleşen ceketi her zaman ofisinizde tutabilir ve atabilirsiniz.
Durumlar sizi zorlamadığı sürece, aynı parçayı arka arkaya iki gün giymeyin (iş için küçük bir kapsül gardırobuyla seyahat etmek gibi). Uyum ayırma gibi giysiler, her zaman asılmaktan ve aşınmalar arasında tamamen kurumaya/havaya uçmaktan yararlanacaktır. Ayrıca, iki farklı kıyafetin bir parçası olarak aynı gri pantolon kullanıyor olsanız bile, birisi fark edebilir – iş kıyafetlerini tam olarak ne kadar tekrarlayabileceğiniz ve aynı parçaları yeniden giyeceğinizin bir sınırı vardır.
Aynı giydiklerini garanti etmek için tüm parçalarınızı bir araya getirin.

Okuyucular, gardırobunuzu genişletmek için takım elbise ayrı ayrı kullanma konusundaki düşünceleriniz nelerdir?

2015 Bahar Kore Moda Kıyafet İlhamları

2015 Bahar Kore Moda Kıyafet İlham – Güney Kore bir süredir moda ve cazibe için trend belirleyici oldu. Çantalar, ayakkabılar, ruj – popüler bir dramada veya bir KPOP müzik videosunda yer alıyorsa hepsi satılacak. Her zaman olduğu gibi, trendler her şeyi devralın, bu yüzden her sitede bu kıyafetleri arayın.

2015 Bahar Kore moda kıyafeti ilhamları
Bahar 2015 moda Güney Kore’yi fırtına ile alıyor ve en trend Güney Koreli kadınlar bu görünümleri deniyor. Bunlar, 2015 ilkbaharında Güney Kore’den en çok trend olan kıyafetler.

Sıkıntılı kot giy

Slash Neck Batwing kazak

Görünüşe göre moda hakkında deli olan insanlar her zaman sezonun biraz giyinmiş gibi giyiniyor. Hava hala soğuk ve rüzgar hala esiyor olsa da, moda severler bahar için hazırlanmakla meşgul.

İşte son zamanlarda çeşitli S/S defilinden bahar trendinin bir özeti: 1.Pastel Renkleri, 2. Hippi, 3. Gingham 4. Rahat Ayakkabılar.

Ayrıca bakınız

Bahar moda
İnsanlar bu bahar fuşya trendine katılıyor; Bunlar bazı kıyafet fikirleri

Streetstyle Irene Kim Jonney Eun tarafından çekildi

Gevşek sıradan kazak elbisesi

[su_slider source = ”medya: 3974,3973,3971,3970,3969,3966,3965,3964,3959 ″ limit =” 3960,3959 ″ limit ″]

Kaydetmek

Anlamanız gereken 10 moda yüzü

Sizinki gibi aynı kıyafetleri kullanarak birisini alan için sinir bozucu olabilir, değil mi? Biraz nadir olmasına rağmen, bu kazalar moda dünyasında bile tercih ettiğimiz ünlülerle ortaya çıkar. Bununla birlikte, övgüye değer unsur, her cazibenin kendilerini getirdiği güven ve lütuftur ve bize büyük bir ilham kaynağıdır.
Ayakkabı, çantalar, gölgeler veya kıyafetler olsun, Bollywood kadınlarımız birbirleriyle iyi yarıştı. Arkanıza yaslanalım, moda yüzleri ile arama yapalım ve oylarımızı yayınlayalım.

Kangana Ranaut veya Twinkle Khanna
Her iki kadın da dışarıdayken Zara One Piece kıyafetleri kullanılarak bulundu. Kangana, bir çift botun yanı sıra bir eşarpla biraz tomboyish tuttu. Twinkle, stilini kadınsı sandaletlerle tamamladı. Hangi stili tercih edersiniz?

Anushka Sharma veya Neha Dhupia
Sevgili Zindagi prömiyerinde Neha Dhupia’yı bulduğumuz anda, Urvashi Kaur kıyafetlerinin Anushka Sharma’nın son zamanlarda spor yaptığı gibi olduğunu kabul ettik. Anushka, katı bir koltuk kıyafeti tutarken, Neha el çantası, topuklu ve dumanlı gözlerle siyah bir çizgi ekledi.

[Ayrıca oku: Anushka Sharma]
Füme görünüm veya pürüzsüz görünüm gibi mi?

Prachi Desai veya Sana Khan
Rekabetçi ve uber-serin, pim çizgili boohoo tulumunda Divas, Prachi Desai’nin yanı sıra Sana Khan da vardı. Birincisi 2 römork lansmanında Rock için kullanırken, ikincisi Wajah Tum Ho promosyonları için spor yapıyordu. Sana göre görünümü kim salladı?

Neha Dhupia veya Tisca Chopra
Bize zıt motivasyonlar vermek, Dolly J stüdyo kıyafetinde Neha Dhupia ve Tisca Chopra idi. Siyah aksesuarlarla pembe renkli bir kıyafetle göz kamaştıran Neha, şehvetli bir görünüm çıkardı. Öte yandan Tisca, altın tonlu Jimmy Choo sandaletleri ekledi ve aynı zamanda şık ve şık tuttu.

Dia Mirza veya Sania Mirza
Basitçe muhteşem bir Amit Aggarwal giyim tarzında kadınlardı. Dia Mirza gri gölgeli bir kıyafet seçti ve metalik Renu Oberoi üst düzey takılarla zarif bir şekilde eşleştirdi. Sania, kıyafetlerin kırmızı kırmızı bir gölgesini seçti ve Anandita’dan altın tonlu moda mücevherleri ekledi. Hangisi senin alacaksın? Gri ve metalik veya kırmızı ve altın mı?

Athiya Shetty veya Huma Qureshi
Moda arazisinde güçlü bir tavır almak, pileli etek trendiydi, kabul etmiyor musunuz? Bu tarzı Madison Couture’de harekete geçirmek, Huma Qureshi’nin yanı sıra Athiya Shetty’nin yanı sıra iki güzel yıldızdı. Huma’nın altın pileli etek stilini mi yoksa geleneksel siyahın yanı sıra Beyaz Atiya tarzını mı seviyorsunuz?

Diana Penty veya Neha Dhupia
Aynı moda H&M markasında Diana Penty ve Neha Dhupia tarafından denendi. Önceki stiller gibi Neha da siyah aksesuarlar ekledi ve stilini yuvarladı. Diana da aynı zamanda Louboutin topuklularla modaya uygun olarak son derece rahat tuttu. Hangisine oyunuzu veriyorsunuz?

Neha Dhupia veya Karisma Kapoor
Şimdiye kadar, giyim etrafında moda yüzü döndüğünü gördük, ancak Bollywood divalar spor ayakkabılar da dahil olmak üzere rekabet bölgesini genişletti. Hem Neha Dhupia hem de Karisma Kapoor, yakın zamanda Gucci spor ayakkabıları kullanılarak bulundu. Neha, spor ayakkabılarında Noel renklerini ekstra bir kalple oynarken, ikincisi Karisma Kapoor onu denizcilik tuttu.
Hangisi kalbini kazandı?

Botlar Moda Faceoff
Daha önce de gördüğünüz gibi, Bollywood güzelliklerimiz yüz-off bölgelerini de ayakkabı içerecek şekilde genişletti. Burada inceleyin-
İşte uyluk yüksek bot stilini deneyen Bollywood aktrislerinin bir dizi görünümü. Hangisi onu iyi getirdi?

Vaani Kapoor veya Miriam Yeung
Bollywood favorilerimiz, dünya çapında yıldızlarla bile tartışmada asla geride kalmaz. Vaani Kapoor, Hongkong aktris Miriam Yeung’un bile Sporting bulunduğu Ashi Studio elbisesi kullanılarak bulundu. Biz biraz önyargılı ve böylece eller aşağı Vaani bu kıyafette bizim için muhteşem görünüyordu.
Ne için bekliyorsun? Matkabı anlıyorsunuz. Oylarınızı aşağıdaki bölümde yayınlayın.
Resim Kaynak: Instagram

Perşembe günkü TPS raporu: 3/4 kollu ponte vardiya elbisesi

Günlük TPS raporlarımız, çeşitli fiyatlarla işe uygun bir kıyafet öneriyor.

Lands’in sonu, okuyucunun tercih ettiği Welt cep kılıfını alıyor ve onunla birlikte çalışıyor-tam burada üç çeyrek kollu ve grosgrain kaplamasını eklediler; Aynı şekilde bale kolları, dantel gibi süslemeler, nakış ve fırfırlar, farklı desenlerin yanı sıra kumaşlar ve kumaşlar da var.
(Orijinal katı elbise fantastik bir satışta – şimdi 34 $ ideal. Aslında, siteye bakarak, 40 doların altında bir ton elbise var.)
Normalde deniz tasarımlarının hayranı değilim, ancak kılıfın bu versiyonunun sofistike ve çok yönlü göründüğüne inanıyorum.
79 dolar, aynı zamanda düzenli, minyon, artı ve uzun boyutlarda sunuluyor; Maker yıkanabilir yanı sıra eğimli ceplere sahiptir. Lands’in son 3/4 kollu ponte vardiya elbisesi
Tavsiye etmek istediğiniz harika bir parça gördünüz mü? Lütfen e-posta tps@corpetette.com.
Bu yayın, bağlı kuruluş bağlantılarından oluşur ve Corporette®, bu yazıdaki bağlantılarla yapılan satın alımlar için komisyonlar yapabilir. Çok daha fazla ayrıntı için buraya bakın. Desteğiniz için çok teşekkür et!

Bu yayın, bağlı kuruluş bağlantılarından oluşur ve Corporette®, bu yazıdaki bağlantılarla yapılan satın alımlar için komisyonlar yapabilir. Çok daha fazla ayrıntı için buraya bakın. Desteğiniz için çok teşekkür et!
Bir tedarik etmek için oluşturulan bir bağlı kuruluş pazarlama programı olan Amazon Services LLC Associates Programına katılımcısıyız, Amazon.com’a ve bağlı sitelere bağlayarak suçlamalar yapmamızı gösteriyor.

9.23.22 için iş kıyafeti satışları (Favorilerimiz Kalın!):
Ann Taylor – Satın alma işleminizde% 30 indirim (istisnalar geçerlidir).
Amour Vert-Sezon Satışı Sonu,% 50 kadar indirimli (ipek bluzlar ve çevre dostu kıyafetler için harika).
Banana Cumhuriyeti-Yarı Yıllık Buddies & Hanehalkı Etkinliği, tam fiyat satın alma işleminizde% 40 indirim!
Banana Cumhuriyet Fabrikası-Yarı Yıllık Arkadaşlar ve Ev Etkinliği, Satın Alma% 50 İndirim!
J.Crew – Satış Stilleri% 30’luk ek% 30
J.Crew Fabrikası – her şeyden% 50 kadar indirimli; Tüm denim $ 49.95; Üstler, tişörtler ve ayakkabılar% 15 ek% 15
LOFT – Ücretsiz nakliye kadar% 50 indirim!
M.M. Lafleur -% 80’e kadar tasarruf edin
Neiman Marcus – Son telefon satış satışı,% 75’e kadar!
Nordstrom – Yaz satışı açık! 9/12 ile% 60’a kadar tasarruf edin
Saks Beşinci Cadde – Tasarımcı Satışı,% 70 kadar indirim!
Victoria’nın Hile-1000’lerin satış stillerinde% 40-70 tasarruf edin

Diğer not satışları:
Buffy – yatak takımlarında% 35 kadar
Parachute-Son şans ürünlerinden% 40 kadar tasarruf edin

En güncel makalelerimizden bazıları Corporette’de…

Ofis için 12 basit updos

İlaçlarınızı almak için aklınızda bulundurmanız kolay yöntemler

Ann Taylor’da iş için ne almalı

İş kıyafeti ilhamı için tercih ettiğiniz TV şovları nelerdir?

İş yerinde size yardımcı olacak harika elma kısayolları

Perşembe günkü iş kıyafeti raporu: Yükseltilmiş Flare Pants

Günlük iş kıyafetleri raporlarımız, çeşitli fiyatlarla işe uygun bir kıyafet öneriyor.
Abercrombie’yi hatırlıyor musun? Yesteryar’ın çok püremeli alışveriş merkezi mağazası mı? Hala var ve yetişkinler için şaşırtıcı derecede uygun bazı öğeleri var! 37 bedene çıkan kotları hakkında eleştiriler duydum, ancak gerçekten trend olan bu siyah flare pantolonun içindeyim, ancak trend olan o kadar da değil.
Pantolonlar kısaca (29.5 ”), normal (31.5”) ve uzun (33.5 ”) iç kısımlarda gelir, bu nedenle daha uzun taraftaysanız bunlar işe yaramayabilir, ancak ortalama ve daha kısa- için bazı seçenekler sunarlar. aramızda bacaklı.
Pantolon 79 dolar ve XXS – XL boyutlarına geliyor. Ayrıca krema geliyorlar.
Bu yazı bağlı kuruluş bağlantıları içerir ve Corporette® bu yazıdaki bağlantılar aracılığıyla yapılan satın alımlar için komisyonlar kazanabilir. Çok daha fazla ayrıntı için buraya bakın. Desteğiniz için çok teşekkür ederim!
8.25.22 için iş kıyafeti satışları…
Saks Beşinci Cadde – Tasarımcı Satışı,% 70’e varan indirim!
Neiman Marcus – Satış satışta,% 75’e varan indirim!
Net-a-Porter-7000+ yeni hat eklendi,% 80’e varan indirim!
Nordstrom – Kadınlar İçin 7.000 Yeni Şarkı
Lo & Sons -% 50’ye kadar indirim!
Mercer – Depo Satışı:% 60’a varan indirim
Loft: Yaz Kuzaklesi: Normal Fiyatlardan% 70’e Kadar İndirim
J.Crew-75 $ denim ve çok daha fazla aşınma stilleri
J.Crew Factory-her şeyden 40-60 dolar; Harcadığınız her 50 $ ‘lık 10 $ indirim

Diğer not satışları:
Buffy-Okula Dönüş Tasarrufları: Yataklarında% 15’e varan indirim
Parachute-Son Şans Ürünlerinden% 40’a Kadar Tasarruf edin
Gençleştirme – Oturma Odası Satışı:% 30’a varan indirim (okuyucular aydınlatmalarını sever)

Bu yazı bağlı kuruluş bağlantıları içerir ve Corporette® bu yazıdaki bağlantılar aracılığıyla yapılan satın alımlar için komisyonlar kazanabilir. Çok daha fazla ayrıntı için buraya bakın. Desteğiniz için çok teşekkür ederim!
Amazon.com ve bağlı sitelere bağlantı vererek ücret kazanmamız için bir ima sunmak için geliştirilen bir bağlı kuruluş reklam programı olan Amazon Services LLC Associates programına katılıyoruz.
8.25.22 için iş kıyafeti satışları…
Saks Beşinci Cadde – Tasarımcı Satışı,% 70’e varan indirim!
Neiman Marcus – Satış satışta,% 75’e varan indirim!
Net-a-Porter-7000+ yeni hat eklendi,% 80’e varan indirim!
Nordstrom – Kadınlar İçin 7.000 Yeni Şarkı
Lo & Sons -% 50’ye kadar indirim!
Mercer – Depo Satışı:% 60’a varan indirim
Loft: Yaz Kuzaklesi: Normal Fiyatlardan% 70’e Kadar İndirim
J.Crew-75 $ denim ve çok daha fazla aşınma stilleri
J.Crew Factory-her şeyden 40-60 dolar; Harcadığınız her 50 $ ‘lık 10 $ indirim

Diğer not satışları:
Buffy-Okula Dönüş Tasarrufları: Yataklarında% 15’e varan indirim
Parachute-Son Şans Ürünlerinden% 40’a Kadar Tasarruf edin
Gençleştirme – Oturma Odası Satışı:% 30’a varan indirim (okuyucular aydınlatmalarını sever)

Corporette’deki en son mesajlarımızdan bazıları…
Hayatında ne kadar yardımın var?

Cüzdandan Masallar: Para ve Öncelikler

Av: Çalışmak için giyilecek en iyi geniş bacak pantolonu

Kadınlar için c-suite stili: bir promosyondan sonra gardırobunuzu nasıl yükseltebilirsiniz

Sahip olduğunuz en pahalı şey nedir – ve giyiyor musunuz?

Vücut tipinize göre optimal kalem etek desenini nasıl seçersiniz

Vücut tipinize göre optimal kalem etek deseni nasıl seçilir
13/01/2022, Alanic Global tarafından gönderildi

İkonik ama modern, şık ama eğlenceli olan kalem etek muhtemelen en moda kadınlar. İlk olarak 1950’lerde popüler olan bu etek her şeye sahip. Bununla ilgili en iyi yanı, bu etek her vücut tipinde müthiş görünüyor, sadece sizin için ideal olanı seçmeniz gerekiyor. ABD’deki en popüler toptan giyim distribütörlerinden biri, çarpıcı kalem eteklerinden oluşan büyük bir koleksiyon kullanıyor!
Kendi eteğinizi dikmek, kendi giyim parçanızı optimum uyum için kişiselleştirme özgürlüğüne izin verecektir. Vücut şekliniz için en iyi kalem eteği seçmek için aşağıdaki bu basit, takip edilmesi kolay kılavuza göz atın.
İnce bir bel ve tam kalçalar
Klasik kum saati figürü için, kalçalarınızın şeklini takip eden ve vurgulayan nazik bir konik olan kalem etek desenini seçmek en iyisidir. Süslenmiş ve büyük bel bantları ince belinizi vurgulamak için en uygundur. Bel bandının bel seviyesine çarpmasını sağlamak da bunu başarmaya yardımcı olacaktır. Orta ağırlıklı bir kumaş tercih edin – bir streç Bengalin harika çalışır ve eğrilerinizi vurgulamaya yardımcı olur. Kalçalarınızın ağır görünmesine neden olabileceğinden ceplerden kaçındığınızdan emin olun. Bel bandının etrafındaki borular klasik ve temel bir süsleme olacak.
Kalın bel ve tam kalçalar
Kalın bel ve tam kalçaları olan birçok kadın, bir kalem etek çıkarmanın imkansız olduğunu düşünüyor, ancak hayır, sizin için nasıl seçileceğini biliyorsanız, çok mümkün. Kendi konfor seviyenize dayanarak, küçük ila orta derecede konik bir kalem etek deseni seçin. Büyük bir bel bandı seçin ve sert arayüz kullanın. Bu sadece siluetinize pürüzsüzlük katmayacak, aynı zamanda size ek desteği verecektir. Ceplerden kaçının ve iyi örtülü orta ağırlıklı bir kumaş seçin. Esnek olanları seçmeyin. Belden sade bir yay veya etekte nakış iyi süslemeler yapar.
Kalın bel ve dar kalçalar
Bu vücut tipi için kalem eteğinin simetrisi harika çalışır. Küçük bir konikliğe sahip bir kalem etek deseni seçin. Üst, doğal seviyenizde vurulmalı ve bel bantının ilave destek için kalın olması gerekir. İyi düşen orta ağırlıklı bir kumaş seçin. Alt etekteki bir baskı veya desen çarpıcı bir süsleme olacaktır. Bu blogu okuyan ve giyim koleksiyonunuz için bazı şık, muhteşem giyim parçalarını nereden alacağınızı merak eden özel bir etiket hizmet sahibiyseniz, ABD’deki en seçkin özel etiket giyim üreticilerinden birine ulaştığınızdan emin olun!
İnce bel ve dar kalçalar
Kalem etek desenleriyle ilgili olduğunda, bu vücut tipi en çok yönlüdür. Size bir eğri yanılsamasını sağlayacak olan kalçadan etekten etekten güçlü bir konik ile bir desen seçin. Hem dar hem de büyük bel bantları bu çerçeveye uygundur. Kısa bir gövdeniz varsa, belini uzatmak için dar bir bant seçtiğinizi görün. Hangi stili seçtiğinize bağlı olarak, bel yüksekten alçaktan her yere vurabilir. Bir kumaş için giderken, konikliğinizin eğri şeklini koruyacağı için, bir genişlik veya brokar gibi daha sert tarafta bir şey seçin. Bu aynı zamanda mücevherli veya boru bel bantları ve cepler gibi süslemelerle oynamak için en uygun vücut şeklidir.
Kalın veya ince buzağılar
Bacak uzunluğu ve buzağı kalınlığı, bir kalem etek deseninde hangi uzunluğun aranacağını anlamada çok hayati yönlerdir. Kısa bacaklarınız ve ince buzağılarınız varsa, herhangi bir uzunluk yapar, ancak ortada vuran bir uzunluk oldukça şık olur. Kalın buzağılar için en iyi desen, diz seviyesinde veya biraz yukarıda vuran bir kalem etek olacaktır. Bacaklarınızın hantal görünmesine neden olacağından, orta yüzeye çarpan eteklerden kaçındığınızdan emin olun. Çok sayıda durum ve olay için, bir kalem etek en iyi ve klasik bir seçenektir. Onlar da dikmek için hızlı ve temeldir. İster zarif ve sofistike ya da seksi görünmek isteyin, bu etek en iyisidir.
Dar veya Tam Meme
Kendi kişisel tarzınızı yansıtmak için, bir kalem etek deseni seçerken bu yönü düşünmek çok önemlidir. Daha düşük bir bel bandı gözleri büstü çizgisinden uzaklaştıracakken, daha yüksek bel bantları gözleri o seviyeye getiren büstü çizgisini vurgulayacaktır.
Fitness seven müşterilerinizi woo yapmak isteyen perakendeciler, işlevsel, modaya uygun fitness giyiminin müthiş bir koleksiyonu ile acele etmeli ve bugün fitness giyim üreticileri arasında en çok tanınanlarla iletişim kurmalıdır! Şimdi bir posta bırakın!
Ses Sürümü: Buraya Tıklayın
Etiketler:
En iyi özel etiket giyim üreticisi
Fitness Giyim Üreticileri
Colorado’da Fitness Giyim Yapımcıları
Indiana’da Fitness Giyim Yapımcıları
New Jersey’de Fitness Giyim Yapımcıları
Fitness Giyim Yapımcıları ABD
ABD’de erkek toptan giyim distribütörleri
Özel Etiket Giysileri
Özel Etiket Giyim Üreticileri
Özel Etiket Giyim Yapımcıları ABD
ABD’de toptan giyim distribütörleri

0 0 oy
Makale Rating

Giriş yapmak

Etiket

İsim*

E -posta*

Web Sitesi URL’si

Etiket

İsim*

E -posta*

Web Sitesi URL’si

0 Yorum

Satır içi geri bildirimler
Tüm Yorumları Görüntüle

10 Güneş ışığında ıslatmadan, vacation sonrası güneş öpüştüsü parıltıya doğru yumuşak olanlar için parlak, inandırıcı bir ışıltı

sunan 10 en iyi kapalı bronzlaşma losyonu, kendi kendine tanecik ürünleri en iyi maçınız olacak. Neyse ki, bugünün en iyi kapalı bronzlaşma losyonlarının seçimleri, gerçek şeyin yanı sıra söylemek imkansız bir parıltı veriyor. Yüz formülle konumun etrafında dolaşmaktan kurtarmak için en iyi tan losyonlarını derledik.

Vücudunuzda kullanılacak en iyi 10 bronzlaşma losyonu:
İnternet satıcılarında, herhangi bir durum için parlak görünmenize yardımcı olan en iyisini bulmak için okumaya devam edin:

1. Banana Teknesi Yaz Renkleri, Kendi Kendine Teşmen Losyonu:
Banana Boat Self Bronzlaşma Formülü, Amazon’un çok popüler Tanner kategorisinde genel şampiyon. Bu favori, petrol ve çizgisiz görünümü için 4.4 puan kazandı. Uygulamak temeldir ve bireyler hızlı deneme kaplaması için bunu beğenir. Ürün, uzun ömürlü başka bir dünya parıltısı sunan iki ustaca gölge ışığı orta ve derin koyu bulunur.

2. Sally Hansen Airbrush Bacaklar Tan:
Göz kamaştırıcı çoklu görevli bir ürün olan Sally Hansen Airbrush bacakları, cildi yumuşatırken doğal bitişli bronz bir parıltı sağlar. Bu ürün, ince, güneşten öpüşen sıcaklık sağlarken, hızla cilde karıştırmak için yüksek puanlar aldı. fiyatına değer!

3. L’Oreal Paris Yüce Bronz Tented Kendi Kendine Tasarlanma Losyonu:
L’Oreal Paris Kendinden bronzlaşma losyonu sorunsuz bir şekilde kayar ve cildin doğal parıltısını anında geliştirir. Uygulamadan sonra vücudunuz tatil görünümünden taze olacak ve hiçbir şekilde lekeli olmayacak. Ayrıca, besleyici etkiler burada kalmak için. Aşağıda, parlak bir parıltıyı geride bırakacak derin bir doğal bronzluk gölgesinde mevcuttur.

4. Avustralya Altın Günahkar Siyah 15x Derin Koyu Bronzing Bronzlaşma Losyonu:
Göz kamaştırıcı bir koyu renk vermek için ceviz kabuğu özü, karamel ve Monoi de Tahiti içeren Avustralya altın bronzlaşma losyonu ile iyi bir parıltı elde edin. Uygulama üzerine, bu kendi kendine bronzlaşma, tanrıça benzeri bir bitiş için erimiş altın bir gölgeye derinleşir.

5. L’Oreal Paris Yüce Bronz Tinted Kendi Kendine Tasarlanma Losyonu:
Kendi kendini koruyucu bir losyonun kolayca büyük bir harcama yapabileceği göz önüne alındığında, L’Oreal Paris Tanner pek çok şey gibi görünmüyor, değil mi? Ayrıca, bronz renkli formül benzer ürünler kadar iyidir ve cildinizi aydınlık bırakacaktır.

7. L’Oreal Paris Sublime Bronz Summertime Express Body Makyaj Losyonu:
Orta gölgedeki L’Oreal Tanner, abartılı bakmadan en iyi parıltıyı çıkarabilir. Sadece makyaj losyonunu cildinize katlayın ve ürünün doğal olarak pürüzsüz, altın bir parıltıya dönüşmesine izin verin.

8. Avene Nemlendirici Kendi Kendine Teşmen Losyonu:
Avene’nin kendi kendini koruyucu losyonu neredeyse hiç abartılmamıştır. Hızlı kuruyan formül eksi yağlılığı besler ve hoş kokuyor. Bu ürün cilt tonunuza kolayca karışır ve doğal bir parıltı sağlar. Katil Tan’a ulaşmak için bunu bir sonraki plaj boşluğunuzda kullanın.

9. Suave Uzmanları Görünür Glow Kendi Kendini Bronzlaşma Vücut Losyonu:
Suave uzman kendi bronzluk losyonu, cildinizi 24 saat boyunca nemlendirdiğinden kuru cilt için bir doz ıslaklık gibi hisseder. Ve endişeleniyorsanız, evet, bu formül ücretsiz bir deneyim sunuyor. Uygulayın ve ince, doğal parıltıyı görmek için bekleyin. Ve bu arada, cildinizin ne kadar pürüzsüz hissettiğinden zevk alın.

10. Alba Botanica Son derece yumuşatıcı güneşsiz güneşsiz altın bronzlaşma:
Dramatik bir bronzluk fikri sizi iki kez inandırırsa, sadece büyük bir parıltı sağlamakla kalmayıp aynı zamanda cildi besleyen Alba Botanica güneşsiz altın bronzlaşma losyonunu düşünün. Bu ürün uzuvlarınıza beklenmedik kutlamalar veya hafta sonu gezileri için anında mükemmel bir parıltı sağlar.

Bu acil kendi kendini eklemeler tercih ettiğiniz sonuçları verebilir, ancak ambalajda önerilmedikçe güneş kremi bileşenlerine sahip olmadıkları için güneş hasarına karşı korunmaz. Bu nedenle, cildi sabitlemek için her zaman geniş spektrumlu bir SPF 30 veya daha yüksek bir güneş kremi uygulayın. İdeal güneş kremi ürününü seçtiğinizden emin değilseniz, burada seçimimizi arayın.