Geleneksel Art vs Dijital Sanat

Teknoloji inovasyonunun egemen olduğu bir yüzyılda yaşadığımız için sanatın kendisine yeni yaratıcı ufuklar sağlandı. Ancak bu yeni avantajlar, bazı muhafazakar sanat severler tarafından sanat için bu kadar faydalı olarak kabul edilmemiştir, eğer sanat geleneksel araçlar (kalem, yağlar, suluboya, vb.) Kullanılarak yaratılmazsa, sanatın gerçek sanat (doğru olarak kabul edilemez gerçek değerlerinin tanımasını ima ederek).
Resim, tasarım veya eskiz geleneksel araçlar, sadece bir kalem ve kağıt veya bir çizim tableti kullanılarak oluşturulsa bile, her ikisi de sanatçının yaratıcı çabasını ve yeteneğini aynı şekilde yansıtıyor. Bugünlerde gerçekten rahatsız edici olan, bu teknoloji nedeniyle, çok sayıda insanın sadece bazı Photoshop fırçalarını kolayca birleştirebileceği için “sanatçı” gibi davranmasıdır. Ana soru şudur: Bu kişinin yeteneğinin ne kadarı ortaya çıkan sanat eserine yansıtılmaktadır? Bu, teknolojinin arkasındaki kişiye çok bağlıdır. Bilgisayarı kullanarak sanat yaratmak isteyen kişi bir sanatçı ise, sonuçta ortaya çıkan dijital şeyler sanattır, sanatçı olmadan, programları çizmek ve manipüle etmek bir şey yapamaz. Bazı durumlarda, gerçek sanatçılar ve sadece dijital programlar tarafından sunulan araçlarla oynayanlar arasında fark etmek çok zor. Sanatlarının tamamen yenilikçi, soyut veya soyut unsurların karışımlarını atarak ve son olarak buna sanat olarak adlandırarak hayal gücünün sınırlarını aşan bazı sanatçılar da var. Karar vermenin sınırları aslında kırılgandır, çünkü sanat olarak kabul edilen her şey, öznel bakış açısıyla değerli, yenilikçi veya kesinlikle değersiz olarak seçilir ve biri için toplam bok olduğu düşünülen bir tasarım kesinlikle harika görünebilir bazılarının görüşü. Bu her türlü zevkle ilgili doğrudur.
Buna göre, çok sayıda sanatçı, geleneksel sanatın kendiniz ve boş kağıt arasındaki yakınlık, kağıdı gözlerinizin önüne dönüştürme, dokunma, kirlenme veya sarma süreci verdiği hassas duygulara hala bağlıdır. . Bunlar, bir monitörün önünde deneyimlenemeyen duygulardır. Ancak modern sanat, gerçek ve sahte sanatçılar, yetenekli ve dolandırıcılar, yenilikçi veya kopya kedilerden yapılmış olsa da, dijital teknolojinin getirdiği faydaları göz ardı edemeyiz. Dijital sanat da geleceğin sanatı olarak kabul edilir, çünkü sanatçının hayal gücünü genişletmesi ve bize sadece bir fare, bir çizim tableti ve becerilerini kullanarak yapabileceği çılgın ve fantastik şeyleri göstermesi için sınırsız fırsatlar sunar. Bu şeyler yanlış ve “kötülük” olarak kabul edilebilir, sadece tüm yaşamlarını geleneksel eski tarzda boyayan ve yeni teknikleri kabul edemeyen veya adapte edemeyen sanatçılar tarafından. Dijital sanat, klasik süreç yaklaşımı için de yenilikçi olarak düşünülebilir: Adobe Photoshop, Illustrator gibi programlar, 3D olanlar hakkında konuşmamak için, 3D Studio Max ve Maya, sanatçıya çok sayıda elektronik fırça, kalem aracı, sınırsız renk ve kombinasyon sağlar bu da hayatlarını ve yaratma sürecini çok daha basit ve hoş yapan.
Geçmişte yaratılması imkansız görünen inanılmaz resimler ve görüntüler, yeni teknolojilerin yardımıyla mümkündür. Dijital sanatçının bugünlerde fantezi/bilimkurgu alanında elde ettiği ilerleme zihin üfleme. Yine de, izleyici için derin estetik duygular taşıyan kömür çıplakları veya portreler de var. İnsanlar bir sanatçı dijital bir sanat eseri yarattığında, bu sanat eseri sınırsız sayıda özdeş kopyada çeşitli şekillerde basılabilir veya satılabilir ve aynı zamanda görsel sanat severler için çok önemli olan öğe kaybolur: benzersizlik. Ancak, çok sayıda tanınmış geleneksel tablonun kopyalarının, ressamların kendileri tarafından manuel olarak yaratıldığını, mümkün olduğunca çok sayıda koleksiyoncuyu tatmin etmek için satın alındığını unutmayın. Muhtemelen gelecekte, dijital sanat da geleneksel olarak kabul edilecektir. Ancak bugün, sanatçıların yetenekleri için ifade yollarını seçme kararı.

0/5 (0 yorum)

GO STRIPE Kendiniz

Wisconsin’e ev seyahat ederken bu kıyafetleri vurma hatasını yaptım. Bu neden bir hataydı? Kardeşlerim yedek olduğundan beri. Sadece bu renk hakkında Pepto Bismol şaka sıkıntısı olmadığını belirtelim. Her neyse, adamlar. Ofisinizde bu renk kombinasyonunu sallayamayacağınız kıskançsın.

Kazak: J. Crew; Etek: J. Crew; Blazer: J. Crew; Pompalar: Ann Taylor; Manşet bileziği: J. Team (benzer); Kolye: Amrita Singh; Küpelerin yanı sıra turkuaz yüzük: eski; Lehçe: Essie (Fiji)

Bağlı kalın! Bize buradan uyduğunuzdan emin olun:

…………

Korkunç İyi Yaratıcı Pazar İndirimi

Yaratıcı pazar indirimi ile dijital alımlarda% 20 tasarruf edin
Tatil sezonunun başladığını ve Cadılar Bayramı, büyük alışveriş satışları, Şükran Günü yemekleri, hediye ambalajı, tatil rezervasyonları ve tüm bu caz için hazırlanma zamanı. Oh, ve uzun, yorucu aile yemekleri. Bunu unutma.
Her şey daha erken ve erken başlıyor, her yıl, değil mi?
Sanırım Ekim başında ilk Noel dekorasyonunu ve Santa çikolatalarını gördüm. Bu normal mi?
Bunu bilmiyorum, ancak özellikle Creative Market’te bulunanlar gibi yüksek kaliteli dijital eserler için erken tatil indirimlerine asla hayır demeyeceğim.
Ve bazı ürünlerden bahsetmiyorum – hayır. Site bir sonraki satın alma işleminizde% 20’lik bir indirim sunuyor, bu yüzden büyük olun çünkü sipariş ne kadar büyük olursa, indirim o kadar iyi. Ve sevdiğiniz veya ihtiyacınız olan bir şeyi bulmakta zorlanmayacağınızı söylemek güvenlidir.
Kod, yaratıcı piyasa paket alımları, birden fazla satın alma veya kredi alımında geçerli olmasa da.
Kodunuzu kullanmak ve tatil sezonuna hazırlanmak için aşağıya tıklayın.
Teklif 31 Ekim bitiyor.

0/5 (0 yorum)