Beni unutmayın: Servis Travel

İşte umarım varsayımsal olan eğlenceli bir soru: Hizmet seyahatini unutmaktan çok korkuyorsunuz? Eğer unuttuğunuzu fark ettiyseniz ne dışarı çıkıp hemen ne olur?

Benim için cevap her zaman benim makyaj çantam. (Ya da, emzirerken, bazı önemli pompa kısmı.) Giysileri, ayakkabıları, iç çamaşırlarını unutmak zor – ve size neredeyse herhangi bir kağıt faks veya e -postayla alınabilirsiniz.
Ancak makyaj çantanızı paketlemeyi unutursanız, BAM, beklenmedik bir şekilde eczaneye gitmeniz ve hemen 40-60 dolar harcamanız gerekir. (Süslü makyajı sevmediğiniz sürece, bu durumda sanırım en yakın Sephora’ya bir yolculuk.) Bu nedenle normalde makyaj çantamı yanımda taşıyorum – kapıda bile kontrol etmiyorum. Bu her zaman beni kesinlikle boş ve çılgın hissettiriyor, ama gerçekten çok önemli bir bileşen olabilir!

(Seyahat ederken yaptığım başka bir garip şey: Sadece unuttuğumu anladıktan sonra geri dönüyorum. Her zaman bir şeyler var!)
Bayanlar, peki ya sen? Hizmet seyahati için önemli şeyleri unutmak konusunda eğlenceli hikayeleriniz var mı – ve nasıl başa çıktınız?
PSST: İşte Corporette Readers’ın hizmet seyahat zorunludur:

< >

Resimde: Bir makyaj çantasının anatomisi, başlangıçta Meenakshi Madhavan tarafından Flickr’a yüklendi.

Kadınlar En İyi Stüdyo Egzersiz Kıyafetleri Kılavuzu

En İyi Stüdyo Egzersiz Kıyafetleri Kadın Rehberi
24/09/2020, Alanic Global tarafından gönderildi
Stüdyoda atlamak, koşmak ve çömelmek yeterince zordur ve kıyafetlerinizi yolda ayarlamak gerçekten rahatsız edici olabilir. Activewear bir egzersiz yapabilir veya kırabilir, ancak rafları saklayan tüm seçeneklerle en iyi egzersiz kıyafetlerinin ne olduğunu bilmek zordur.

Doğru seçimleri yapmanıza yardımcı olmak için, popüler toptan spor kıyafetleri tedarikçilerinden biri, perakendecilerin bir göz atabileceği geniş bir kıyafet koleksiyonu buldu. Öyleyse, kadınların en iyi stüdyo egzersiz kıyafetleri rehberini bilmek için aşağıdaki blogda okuyalım.
Sevimli kesiklere sahip bir çift tozluk harika görünüyor, ancak egzersiz sırasında nasıl hissedecek? Yaptığına bakarak başlayın. Bazı kumaşlar, nemi vücudunuzdan uzaklaştırarak yoğun ter seanslarını ele almak için yapılırken, diğerleri sadece tutar, terli ve iğrenç hissetmenizi sağlar. Düşük maliyetli egzersiz kıyafetleri cüzdanınızda iyi hissedebilir, ancak vücudunuzda çok fazla olmayabilir.
Pamuk, düşük yoğunluklu egzersizler için en iyisidir. Bu kumaş, bir sünger gibi nemi arttırır, bu da onu süper terli egzersizler için rahatsız edici bir seçim haline getirir. Fitil kumaşlar terden kurtulmak için en iyisidir. Bu yapışkan ter hissine dayanamıyorsanız, bu sizin için malzeme. Naylon, spandex, bambu ve polipropilenden yapılmış egzersiz kıyafetleri, cildiniz için nem alabilme yetenekleri ile bilinir, böylece buharlaşabilir.

Yine de eksik olmamanız gereken bazı şeyler var. Dışarıda sık sık egzersiz yaparsanız iyi dış giyim savurganlığa değer olabilir. Su geçirmez ve rüzgar geçirmez ürünlere yatırım yapmak, hala nefes alabilirken, egzersizlerinizi çok daha keyifli hale getirebilir.
Hem erkekler hem de kadınlar için, egzersiz kıyafetlerinin onları giyerken her zaman nasıl hissettiğini düşünmelisiniz. Rahat değillerse, onları giyme olasılığınız daha düşük olur ve bu endişeyi listeye eklemeden egzersiz yapmak için motive olmak yeterince zordur.
Bir kıyafet seçmeden önce yaptığınız egzersiz türünü düşünün. Bu strappy üst, yoga için sevimli ve mükemmel olabilir, ancak bir HIIT oturumu sırasında her şeyi yeterince iyi tutmayabilir. Daha fazla hareket gerektiren daha yüksek etkili antrenmanlar için, naylon veya spandeks ile yapılan egzersiz kıyafetlerini arayın, çünkü tam bir hareket aralığına izin verecek kadar esnektir ve aynı zamanda destek sağlar.

Alanic Global · En İyi Stüdyo Egzersiz Giysileri Kadın Rehberi
Ünlü yüksek kaliteli giyim üreticilerinden biriyle iletişime geçin ve tedarikçinin sakladığı modaya uygun giyim parçalarının geniş bir araya gelmesini kontrol edin. Toptan yatırım için inanılmaz indirimler bile alabilirsiniz, bu nedenle acele edebilir ve bugün müşteri hizmetleri ekibiyle iletişime geçebilirsiniz.

Etiketler:
Yüksek kaliteli giyim üreticileri
Toptan spor kıyafetleri
Toptan kadın spor kıyafetleri
Toptan kadın egzersiz kıyafetleri
Toptan egzersiz kıyafetleri

0 0 oy
Makale derecesi

Giriş yapmak

Etiket

İsim*

E -posta*

Web Sitesi URL’si

Etiket

İsim*

E -posta*

Web Sitesi URL’si

0 Yorum

Satır içi geri bildirimler
Tüm Yorumları Görüntüle

10 Modaya uygun ayak bileği pantolon giymek için

ayak bileği uzunluğu pantolon-Temel renkte likra dokunuşuyla iyi oturan çift ve ayak bileğinin hemen üzerinde kırpılmış şu anda trend görünüm. Ancak milyon dolarlık endişe tam olarak nasıl ayak bileği pantolon giyileceğidir.

Ayak bileği uzunluğu pantolonları moda görünse de, onu çekmek o kadar da basit değil. Sadece kırpılmış pantolonlarınızı çalıştırabilir, bunları tam olarak nasıl uygun şekilde şekillendireceğinizi anlayabilirsiniz. Ayak bileği uzunluğu pantolonları ve capri, figürün yanı sıra hem uzun boylu hem de küçük kadınlar tarafından kullanılabilir.

Daha uzun kadınlar, daha kısa etek çizgilerinin ince uzuvlarını tamamlayıp tamamlayacağından ve daha da daha uzun görüneceklerinden emin olmadıklarından emin olmadıkları için onları kullanma konusunda şüpheci olurlar.
Harika haber, bu pantolonların her türlü vücut tipiyle zahmetsizce karışan inanılmaz esnek olması. Küçük kadınlar daha uzun görünebilirken, daha uzun olan dengeli görünecektir. Bu pantolonlar bile rasgele tarzda bile zarif görünmenizi sağlayabilir.

Bu baskıda size en tipik olarak kullanılan kapri veya ayak bileği uzunluğu pantolonları için üç farklı stil sunuyorum. Bir dahaki sefere akıllıca görünmesi için bazı ipuçlarının yanı sıra bir göz atın!
1. Yüksek bel kırpılmış pantolon
Bu görünümü elde etmek için Lanvin tarafından Fuşya’da doğrudan ayak bileği pantolonunu seçtim. Yüksek midsection göbekte otururken, ince bacaklar sonbahar düz. Kırmızı pantolonunuzu beyaz bir krep üstü ile eşleştirebilirsiniz. Miu Miu süslemeli yaka krep üstü ideal bir eşleştirme yapacak. İnci ve yakadaki kristal boncuklar kıyafet için zengin bir his sağlar.

Uzun boylu veya tipik yüksekliğiniz varsa, balerin daireleri mükemmel bir seçim olabilir. Sam Edelman Isabella-çıplak daireler bej ve arkada parlak siyah olan altın ayak parmağı ile birlikte gelir.
En kaliteli şeyler için bir ustalığınız varsa, görünümünüzü Michael Kors Grayson Monogram Medium Satchel ile donatın. Bu çantalı rutin aşınmanızı anında büyüleyecektir. Şimdi Mari Rosa Bangle seti ile görünümünüzü tamamlayın. Kahverengi tonların yanı sıra 15 kişilik köpüklü kahverengi taş çukurlu bilezikler kolsuz tepenizi tamamlar.

Ayak bileği uzunluğu pantolon – Lanvin
Üst – Miu Miu
Daireler – Sam Edelman Isabella
Satchel – Michael Kors
Bilek Seti – Mari Rosa

2. Resmi kırpılmış pantolon
Bu ideal ofis kıyafeti. Bu görünümü elde etmek için Viviennne Westwood tarafından Gray’de Anglomania Professional Twist Pant’i seçtim. Slim-fit düz kesilmiş pantolon, bu vintage esintili pantolonlara bir kenar sunan ayak bileği düğmesi plakaları içerir. Ayrıca, dökümlü ön cepler bazı farklı öğeler ekler. Altta ağırsanız, daha sonra bu pantolonları önleyin, çünkü genişleyen cepler orta bölümde çok daha ağır görünmenizi sağlayacaktır.

Pantolon – Vivienne Westwood
Üst – Sahil Şeridi Antoinetta
Ayakkabılar – Christian Louboutin
Çanta – Darcy
Küpe – Alexis Bittar

3. Ayak bileği uzunluğu denim veya capri
Bu kesinlikle diğer kumaşlara kıyasla en tipik olarak kullanılan ayak bileği uzunluğu dipleridir. Gençlerin yanı sıra mezunlardan telaşlı annelere ve ev hanımlarına kadar, pratikte moda için bir ustalığa sahip olan her biri gardırobunda bu çifti var. Onlar en trend ve hatta alışkanlık ve hatta mekânlara seyahat etmek için birçok rahat kıyafetlerdir. Düzgün kullanılırsa, moda ifadeniz bile olacak.
Hintliler moda üzerinde rahatlık seçtikleri için, bu kışın en yüksek seyahat kıyafetleriniz olabilir. Bu görünümü elde etmek için bir çift H&M ayak bileği uzunluğunda kot seçtim. Bu kapri, şekilli bacaklarda ince yıkanmış denim ve dizlerde kapitone yamalarla sunulur, böylece kıyafetinize bazı moda yönleri eklenir.
[SC: Mediad]
Bu capri’yi Marc Jacobs tarafından ileri bir kaşmir hırka ile eşleştirdim. Sweatshirt, rinestone ile süslenmiştir ve kıyafetinize güzellik katan boncuklu detaylar. Kış olduğu için, bir kakao ceviz kaşmirinin yanı sıra ipek gölge boyalı eşarp çıkarabilirsiniz, bu da sadece görünümünüzü tamamlamakla kalmaz, aynı zamanda sizi de soğuktan kurtarır.
Ayakkabılar için, kazakınıza bir eşleşme olan Drumroll Oxford Daire derecelendirilmedi. Şimdi görünümünüzü bir ifade saati ile tamamlayın, tıpkı bu görünümü Toy2fly Orologi Watch ile eşleştirdiğim gibi.
Ayak bileği uzunluğu denim – H&M
Kazak – Marc Jacobs
Ayakkabılar – derecelendirilmedi
Çanta – Madewell
Eşarp – Chan Luu
İzle – Toy2fly

İleride, burada sizin için marka ipuçlarımız olmasa da, kendinizi şımartabileceğiniz ayak bileği uzunluğu pantolon stillerinin olağanüstü koleksiyonuna sahibiz.
4. Kutlama Pantolonu
Ayak bileği pantolonu ile ilgili olduğunda tonlarca akıllıca seçenek gördük, ancak parıltılı pantolon giymeniz hiç de size geldi mi? Numara! O zaman kesinlikle ilginç ve ilginç bir şeyi kaçırıyorsunuz. Pantolon stiline gidin ve bütün gece kutlamayı salla. Bir kontrastlı ayakkabı görünümü artırmakla birlikte, düz renkli bir tişört ışıltıyı dengeleyecektir.

5. Basılı Pantolon
Şık ve tamamen gerçekleşen basılı pantolon stilleri. Öyle olsunnull

Melanie Riccardi tarafından ayak bileği kayış sandaletleri

fotoğrafçılığı

Sandalet: Michael Kors | Ceket: Vince Camuto | Bluz: Vince Camuto (ayrıca bu eşleşen üstü seviyorum) | Culottes: Vince Camuto (burada eşleşen etek ve eşleşen şortlar gibi) | Bilezik: Kate Spade | Gerişi: Baublebar

< >

Bu haftanın bahar ayakkabılarına odaklanmasında, başka bir çift favoriyi içeriyorum – bu siyah deri Michael Kors sandaletleri. Son birkaç yıldır (bunlar gibi) son derece belirgin olan topuklu ayak bileği kayış sandaletlerini seviyorum, ancak bugünün Michael Kors versiyonları bana daha kalın konik ayak kayışı ile biraz daha cilalı (ve pratik) atladı – özellikle uzman bir ortam için. Bu yavruların şimdiye kadar giydiğim en rahat topuklu ayak bileği kayış sandaletleri arasında olduğunu belirtmeliyim. Süper yumuşak deri ve ayak kayışının konikleşmesi, özellikle uzun süre kullanmak amacıyla satın alıyorsanız, ayağınızı daha ince sıkılmış versiyonlardan çok daha iyi desteklemelerini sağlar ( yani bir iş günü süresi). Tabii ki, birçok geleneksel ofiste sandaletlerin izin verilmeyebileceğini belirtmek önemlidir. Yani bu sizin için doğruysa, bu geleneksel siyah pompalar için sandaletleri değiştirirdim (şekil inanılmaz).

Ayrıca, birkaçının hatırlayabileceği gibi, uzun zaman önce bir allık pembe monokromatik görünüm daha sundum. Bu yazıda, siyah bir ayakkabı da kullandım, ayrıca bazı ziyaretçiler böyle yumuşak bir renkle eşleştirildiğinde çıplak bir ayakkabıyı tercih edebileceklerini söyledi. Daha hafif bir ayakkabının harika görüneceğine inanıyorum, ama şahsen, soluk allık pembesi ve siyah arasındaki kontrastı seviyorum. Bana göre, siyah eşleştirme aslında pembe tonun yumuşaklığını daha fazla yapar, ancak bu sadece kişisel tercihtir ve çıplak bir ayakkabının birçokları için içgüdüsel olacağı mantıklıdır. Yani senin kadar. Her iki durumda da, büyük olasılıkla hala arkadaş olabiliriz.

P.S. Soranlar için, bugün kullanılan Vince Camuto ceketi, aslında yukarıda bağlantılı olan, aslında, üst ile aynı hassas renk, pantolon ve diğer koordinasyon parçalarıdır. Bazı nedenlerden dolayı, Renk Nordstrom’un web sitesindeki fotoğrafta daha koyu/daha doymuş görünüyor, ancak şahsen, tam olarak aynı “Taffy Pink” tonu.

Instagram’da @Maryorton’u takip edin!

Dört

Bu yayın Nordstrom ile ortaklaşa oluşturuldu.

Kadın pazen fanatikleri ve pazen gömlekleri arasındaki ebedi şık bağlantı

Kadın pazen fanatikleri ve pazen gömlekleri arasındaki ebedi şık bağlantı
29/03/2016, Alanic Global tarafından gönderildi
Bir kadının gardırop zımbaları hakkında konuştuğumuzda, tıpkı beyaz bir gömlek, bir LBD ve klasik bir mavi denim göz önüne alındığında, hiçbiri ekose pazen gömleğinin önemini inkar edemez. Rahat ve sıcak, kışlar için mükemmel kıyafet kodu, ama bunları ilkbaharda yapmaya ne dersiniz? Çok yönlü ve modaya uygun, flanellerin sembolize ettiği kontrol desenleri söz konusu olduğunda sevgiden düşemezsiniz, o zaman stil ifadenize biraz dönüş eklemeye ve tüm yıl boyunca şık bir görünüm çıkarmaya ne dersiniz? Tasarımcılar tarafından hazırlanan cızırtılı kadın ekose pazen gömlekleri kesinlikle size övgü alacak ve sizi bir sonraki trend ayarlayıcısı yapacak!

Şimdi, yıl boyunca pazen gömlekleri giymek için kucaklamanız gereken stil fikirlerini düşünmeye devam edebilirsiniz! Size birkaç ipucu ile yardımcı olacağız.

Renkleri ve ekose dikkatlice seçin
Deneyecek çok az seçenek olduğu için, ekose zaman zaman çok sıkıcı gelebilir. Ama sonra her zaman bir alternatif vardır. Cildinizi ve en önemlisi kişiliğinizi düzleştiren renkler için gidin. Düz renkli bir tema veya sıcak olsun, ton gölgesi, yöneldiğiniz yerle senkronize olmalıdır. Pembe, beyaz, sarı gri ve kırmızılar, turuncu kahverengi veya siyah gibi daha koyu olanlar en iyi seçenekler olabilir.

Şimdi, flaneller için çok fazla veya baskı olmayabilir, ancak kesinlikle dikkate alınabilecek bir kontrol desenleri karışıklığı olabilir. Düz tartan kontrollerinden sıkıldıysanız, benzersiz bir bölüm için şemsiye veya Madras, pin-stripler veya pencere bölmeleri olanaklarından göz atın.
Yaptığı siluet
Perakende mağazalardaki toptan kadın pazen gömlekleri yelpazesi çok çeşitli bağlantı parçaları, çizgiler ve uzunluklarda gelir ve boyuta karar vermek kullanıcıya kalmıştır. Şimdi bir ofis toplantısına gidiyorsanız, ince bir tane için gidin ve gündelik yürüyüşler için, sıkıntılı erkek kot pantolonlu büyük boyutlu bir ekose pazen gömleği mükemmel bir cazibe sağlayacaktır!

Kız gibi duruş
İnsanlar genellikle, taşındıkları erkeksi duruş nedeniyle ekose erkeklere uygun bir yanlış anlama sahiptir. Ancak kadınlar, normal girly üstlerine ve elbiselere bağlı kalmak dışında kutudan bir şeyler yapmak için yıl boyunca onları giyebilirler. Nasıl olduğunu bilmek ister misin? İşte bazı temel numaralar

Rahat hisler için sol üst tarafta iki üç düğme açık tutun.
Her zaman düz düğmeye girmeyin, erkeksi gömlekler aşağı inmeyin, daha çok kadınsı duruş eklemek için saçak veya fırfırlı olanlar gibi diğer kesimleri deneyin.
Bir boho-chic topluluğu kolayca uyarlanabilmesi için tıknaz aksesuarları deneyin.
Neden her zaman sıkıcı ve banal kotlara bağlı kalıyorsunuz? Etekler ve palazzos için de gidin!
Bir kadın pazen gömleği, giydiğiniz herhangi bir basit düz üstte katman olarak kullanıldığında oldukça sevimli görünüyor!
Ya düz elbisenize biraz zing ekleyebilirseniz? Taze bir get-up için bastırılmış renkli bir elbise üzerine koyu renkli bir pazen gömlek giyin!
Pazen gömleğinizin, zaman zaman çok monoton olabilecek normal şifon örtbasları yerine plajda nihai örtün olsun!

Etiketler:
toptan pazen gömlekleri
Toptan kadın pazen gömlekleri
kadın pazen gömlek
kadın ekose pazen gömlekleri

0 0 oy
Makale derecesi

Giriş yapmak

Etiket

İsim*

E -posta*

Web Sitesi URL’si

Etiket

İsim*

E -posta*

Web Sitesi URL’si

0 Yorum

Satır içi geri bildirimler
Tüm Yorumları Görüntüle

İş rahatlığının düşük sınırları nelerdir?

Bu garip bir bakış olabilir, ancak bana her zaman geleneksel geleneksel giyinme hakkında her zaman hitap eden bir şey, tam olarak ne kadar açık bir şekilde tanımlandığıdır – ofis elbisesi kodunuz için “uygun” olarak elbisenin tam olarak ne kadar basit olduğu. Takım elbise. Kılıf elbisesi. Pantolon + bluz. Flip tarafında, “iş rahatsızlık” tamamen ofis kültürünüze bağlıdır – o zaman bile hala biraz iffy. (Ve “akıllı gündelik” veya “küçük iş gündelik” gibi şeyleri tanımlamaya çalışır, sadece daha da zorlaştırıyor!) Öyleyse tartışalım: İş dünyasının daha düşük sınırları nelerdir? Rahat bir iş için hangi giysiler de rahat?
{İlgili: Kadınlar için rahat iş rehberimizde bu konulardaki önceki tartışmalarımızın büyük bir kısmını keşfedebilirsiniz}}

Geçen gece buna inanmaya başladım çünkü bu normalde bir kılıf elbisesi yaptığımız yılın zamanı. Ziyaretçi favorileri ve uzun süredir devam eden en çok satanlar ile bit widget’ımız hala tarih kadar:

2022 itibariyle iş için en şık kılıf önlüklerinden bazıları: bir / iki / üç / dört / beş (ancak resimde değil)

Ama… Bu donatılmış kılıf önlüklerinin büyük bir kısmının önemli, iyi, “funkifikation” olmayan bir “iş gündelik” ofisinde biraz aşırı derecede abartılı olduğunu hissediyorum – serin ayakkabılar, havalı mücevherler, eğlenceli bir hırka, hatta bir denim Ceket (ama Kyo – ofisinizi anlayın).
Ben de dedim ki, Aha, iş rahat elbiseler için bir arama yapacağız! bu nedenle sorunu fark etti. Bu tür bir şey, çoğu “iş gündelik” ofislerinde büyük olasılıkla rahattır:

… Bununla birlikte, böyle bir şey biraz da brunch-Church/anne:
(Şimdi bağlantılı!)
0,02 $ ‘lık bir iş için bu tür bir elbiseye daha iyi yapışırdım (artı soğuk olduğunuz durumda kollarınızı örtmek için bir hırka veya ceket)-Sütyen gösterisinin nasıl olmamasını seviyorum, bu Ancak rahat hala yapıya sahiptir, yanı sıra twee veya kabarık veya fırfırlı değildir. (Buradaki sorun, bu önlüklerin hızlı bir şekilde hapı veya iç çamaşırlarının ana hatlarını göstermeye daha eğilimli olması, ponte veya yün elbiselerden daha fazla eğimlidir – bu yüzden ymmv.) Aynı şekilde ayağınızın daha fazlasını kaplayan topuklu veya diğer ayakkabılarla giyerdim.
(Burada kollu seçenekler.)
(Tüm resimler bağlantılıdır; son zamanlarda oraya göz attığımdan beri Talbots’tan ne olursa olsun.)

Öyleyse tartışalım – iş gündelikleri için hangi kıyafet formülleri işe yarıyor? Hangi giysiler ürünleri geleneksel (büyük bir gün olmadıkça) ve hangi giysi ürünlerinin rahat bir ofis için geri döndüğü gibi?
Aşağıda .02 $ ‘ı paylaşacağım, ancak düşüncelerinizi duymayı merak ediyorum…
Çoğu iş rahat ofisi için giyim ürünleri de rahat
Ziyaretçilerin her zaman belirttiği gibi, C-suite değil, orta seviye ne giyeceğiniz konusunda rehberlik aramalısınız; Teori, C-suite’in istedikleri her şeyi giyme hakkı kazanmasıydı.

yırtık kot
Şort (Maaaaaaybe skorts, ama… ofisinizi anlayın)
Atletik Giyim – Tenis elbisesi gibi görünüyorsa, çalışmak için giymemelisiniz. Daha açık bir şekilde atletik tozlukların yanı sıra joggers (diyelim ki, keten veya dimi joggers) için aynen.
Çılgın spor ayakkabılar (veya kabuklu gibi görünen spor ayakkabılar – bu sınıflandırmaya da 600 dolarlık spor ayakkabılardan birkaçını dahil ediyorum!)
Flip-Tweps veya Loud Sandalet-Aynı şekilde Birkenstocks gibi süper rahat ürünleri buraya koyardım
Crocs, terlik, ugg botları, yağmur botları veya her zaman kullanılan kar botları (sadece işe gidip gelme yerine)
Mini etekler ya da önemli miktarda bacak barındıran herhangi bir şey (onunla kontrol üstü külotlu çorap giyemezseniz, çok kısa) (külotlu çorap giymeniz gerekmediğinden değil-ziyaretçiler beni bu rahat kayma şortlarının bir adananı haline getirdi yazın)
açık sırtlı veya denenmiş diaframı olan herhangi bir şey
Özel bir sütyen ihtiyacı olan her şey (örneğin, spagetti kayışları, omuz üstlerinden, yular tepeleri)

{İlgili: 2022’de çalışmak için ne giyilmemeli}
İş için kıyafet formülleri
Hala önlüklerin iş için seçilmesinin gerçekten zor olduğuna inanıyorum; Toprakların sonu veya Talbots’tan bu tür bir elbise gibi daha fazla yapılandırılmış kılıf önlüklerinin veya önlüklerin yanında hata yapardım

“Renk Sütunu” – Üçüncü parçanız olarak bir jean ceketiyle yapsanız bile cilalı görünmek her zaman geleneksel bir yöntemdir. Örnek: Siyah tee + siyah pantolon + jean ceket + daireler.
“Renklerin Tonları” – Tam burada üçüncü parçanız, taban gömlek renginizden daha hafif veya daha koyu bir gölge olan bir hırka, ceket veya başka bir gömlek. Örnek: Açık mavi tişörtler + koyu mavi hırka + pantolon.
Kot + yapı -Denim ofisinizde kabul edilebilirse (ofisinizi tanıyın! Eğer ise karanlık durulama denimine büyük ölçüde eğilirdim), daha cilalı görünmesini sağlayacak bir yöntem, kıyafetinizin geri kalanı için çok daha yapılandırılmış parçalarla gitmektir. Örnek: Denim + blazer + gevrek beyaz bluz + sivri ayaklı daireler veya topuklar.
Monotone – Birçok blog yazarı şimdi bej yapıyor olsa da, bunu en sık siyahla görüyorsunuz – ancak gri gibi bir şeyle gerçekten güçlü bir görünüm olabilir veya eğer cesaret ediyorsanız kırmızı. Örnek: Gri sweatshirt + gri pantolon + gümüş kolye.
“Üst alt alt” – Tam burada üst iki parçanız tam olarak eşleşiyor ve altınız tamamen farklı bir renk. Açık mavi hırka + eşleşen kabuk + siyah pantolon. (Bunun daha uzun / tüylü hırka, kırpılmış kabuklar vb. İle daha çağdaş versiyonları var – çalışmak için herhangi bir tür giymeden önce ofisinizi anlayın!)

Okuyucular, işten rahat (ve varsa üst sınırların) daha düşük sınırları olduğuna inanıyorsunuz? Bir iş dünyası için rahat bir ofis için de rahat ne?
Amazon.com’a ve bağlı sitelere bağlantı vererek ücret almamız için tasarlanmış bir bağlı kuruluş pazarlama programı olan Amazon Services LLC Associates programına katılıyoruz.

Bir foodie, moda biggie ve daha fazlası olmak…

bir foodie, bir moda biggie ve daha fazlası…
06/11/2018, Alanic Global tarafından gönderildi
“Joey yiyecek paylaşmıyor!” Joey Tribbiani, kurgusal bir karakter olmasına rağmen, popüler sitcom “Arkadaşlar” da 10 yılı aşkın bir süredir yiyeceklerin önemini önemli ölçüde tanımladı. Bizi, bazen ince bir şekilde ve bazen pizza, sandviç ve lazagnes bizi mutlu edebileceğini anlamamızı sağladı. Sevgisini, tutkuyla çok az algılanan bir ananasla ifade etti.

Bir zorunluluk olsa da, bu günlerde yiyecek bundan daha fazlası haline geldi. Tutku ile ilgilidir. Bazıları en muhteşem yemekleri yapma becerilerini ayırırsa, bizim gibi lezzetleri utanmadan yiyen insanlar var. Her iki kritere de mükemmel uyuyorsanız, sizin için paketlenmiş sürprizler için okumaya devam edin.
Restoran: Tanımla hayaliniz
Hepimiz çoğumuzun bir rüya yaşamasına yardımcı olacak bir yere sahip olmayı hayal ediyoruz. Bir restoran açmak yoğun bir görev olabilir. Ağız sulandıran menü hazırlamaktan, açlıktan müşterilere hizmet etmek için insanları işe almaya kadar zor olabilir. Ancak, restoranlar sadece insanları beslemekle kalmaz, aynı zamanda ortam da ile ilgilidir. Bunun için yeri dekore etmek ve leitmotif ile karışacak garson ve garsonlar giymek için mükemmel hesaplamalar gerekir. Dolayısıyla, kişisel fikirlerinizi hem yiyecek hem de kumaş departmanlarına dahil etmek istiyorsanız, özel etiket giyim üreticileri, gerçekten paha biçilmez olabilecek içsel benliğinizi yansıtacak nihai tasarımları modaya yardımcı olabilir.

Tematik fikirler
Fikirler moleküller gibi serbest akıyor. Her yerde ve her yerde olabilirler. Sadece beyninizi biraz yarışmanız ve esas olarak yeri tasarlamak istediğiniz doğru konsepti bulmak için kalbinizi dinlemeniz gerekir. Game of Thrones, Harry Potter ve arkadaşlarının son derece yaygın olduğu gibi büyük gişe rekorları kıran temalarla, Yıldız Savaşları veya Yüzüklerin Efendisi gibi eşit derecede etkili bir şey için gidebilirsiniz. Küçük bir süper kahraman yeme çıkışı o kadar da bir fikir olmazdı. Ya da yaramaz tarafınızın sert oynadığını hissediyorsanız belki küçük bir süper kötü adam kafesine gidebilirsiniz. Bu yüzden dikkatlice seçin ve sihir akışına izin verin.
Kıyafet kodları
Daha önce de belirtildiği gibi, tüm tematik restoranlar konu tarafından motive edilen ayarları gerektirir. Dekanı tamamlamak için ihtiyacınız olan cihazlar ve aksesuarlar dışında, garsonların ve garsonların kıyafetleri tema ile tamamen birleşmelidir. Bu, çok çeşitli kıyafetler yaratmanızı gerektirir. Ama o kadar hızlı korkmayın! Özel etiket giyim üreticileri, yetkinliklerini vizyonunuzla dahil ederek bu bölümde size yardımcı olabilir. Sadece arkanıza yaslanıp sadece sizin için bir etiketi kişiselleştirmek ve oluşturmak için kullanılabilecek en iyi fikirlerinizi sağlamanız gerekir.

Giyim bölümü ile ayrıldıktan sonra, müşterileri görkemli yemeklerle şaşırtmaya ve bunlar üzerinde maksimum etki bırakmak için müthiş terzilik yapmaya hazır olacaksınız.

Etiketler:
Özel Etiket Giyim
Özel Etiket Giyim Üreticileri
Özel Etiket Giysileri
Özel Etiket Giyim Üreticileri

0 0 oy
Makale derecesi

Giriş yapmak

Etiket

İsim*

E -posta*

Web Sitesi URL’si

Etiket

İsim*

E -posta*

Web Sitesi URL’si

0 Yorum

Satır içi geri bildirimler
Tüm Yorumları Görüntüle

Ultimate Erkekler Denetlenen Yelek Kılavuzu

Ultimate Erkeklerin Denetlenen Yelek Kılavuzu
30/05/2022, Alanic Global tarafından yayınlandı

Günümüzde süper ‘trend’ moda ürünü denetlenmiş bir yelek. Aslında, ‘basit bir moda aksesuarı’ ‘olduğundan çok daha üstün olan bir gardırop esas olarak bile adlandırılabilir. Nasıl? Görünüşünüze ve kişiliğinize cazibe katıyorlar, tarzınızı geliştiriyorlar ve sadece giyinme anlayışınızı geliştirmek için harika bir yöntem. Ancak ne yazık ki, bir adam hala tam olarak nasıl düzgün giyileceğine dair bir ipucu yok.
Bu kolay ve basit bir rehberle gidin ve denetlenen bir yelek nasıl akıllıca nasıl giyileceğini anlamak ve en iyi şekilde görün!
Giyinmiş denetlenmiş bir yelek kullanmalı mısınız?
Blazer dışında, denetlenen bir yelek iki veya üç parçalı bir takımın şık bir parçasıdır. Ancak, onu sadece resmi bir şekilde giymeniz her zaman gerekli değildir. İsterseniz, aynı şekilde bir çift güzel kot pantolonla iyi ortak olabilirsiniz. Ancak unutmayın, rasgele kullanarak, her zaman zıt bir desende olan bir yelek için gidin. Rahat, rahat tarzınızı tarar. Bir ev yemeğine gitmeyi planlıyorsanız, tek yapmanız gereken bir eşarp eklemek ve görünüşünüzü toplamaya hazır! Esnek denetlenmiş bir yelek gibi bir ürünle, ister resmi olarak bir uyumla veya kotlarla rasgele giyiyor olsanız da, yukarıda belirtildiği gibi, tüm görünümünüze ve kişiliğinize daha fazla moda yönü ekleyecektir! Eğer bu blogu okuyan bir işletme sahibiyseniz ve kendi ustaca giysilerinizi tam olarak nasıl alacağınızı merak ediyorsanız, acele etmenin yanı sıra bugün en iyi derecelendirilmiş özel giysiler üreticilerinden biriyle anında iletişime geçin!
Son düğmeyi geri almak uygun mu?
Yeleklerin son düğmesini asla bırakmayın. Çoğu erkeğin yaptığı büyük bir hatadır, onları daha çekici göstereceğine inanmaktadır. Aslında, özellikle düğün etkinliği gününüzse, garip görünmenizi sağlayacaktır! Sonuçta, gömleğinizle ve büyük olasılıkla bel bandınızın maruz kalmasıyla tam olarak sizin için potansiyel olarak ne kadar harika olabilir? Bir ömür boyu sizinle böyle anılara sahip olmaya istekli olmayacaksınız, özellikle de düğün etkinliği resimlerinizde değil mi?
Ek Profesyonel İpuçları
İncelenen yelekler, vintage veya çağdaş veya füzyon olsun, farklı uyum stillerine mükemmel bir dokunuş ekleyerek her zaman büyük miktarda moda sunar. Bu yüzden stil duygunuzu göstermekten ve farklı desenlerle güçlü olmaktan asla korkmayın. Ünlü bir giysi üreticisi tarafından sağlanan büyük pazen koleksiyonundaki gelişmiş siyah ve beyaz desenli denetlenmiş yelek ABD, erkek cazibesini yükseltmek için uyarlanmıştır!
Yelek, gömleğinizi ve bel bandını örtmek için uzun süre yeterli olacak şekilde olmalı, bu nedenle size iyi bir görünüm sunuyor.
Yeliğin arkadaki kontrast astarı size daha fazla karmaşıklık vaat edebilir.

Ses Sürümü: Buraya Tıklayın
Etiketler:
ABD’de giyim üreticileri
toplu toptan giysiler tedarikçileri ABD
Giyim Üreticisi ABD
ABD’deki giyim üreticileri
Özel giysiler üreticileri
ABD Toptan Kıyafetleri
ABD’de toptan giysiler üreticileri
Toptan Giysiler Üreticileri ABD
Toptan Giysiler Tedarikçiler ABD
Toptan Giysiler ABD Tedarikçileri
toptan giysiler satıcıları ABD
Toptan özel giysiler üreticileri
Toptan Üreticiler Giyim ABD

0 0 oy
Makale derecesi

Giriş yapmak

Etiket

İsim*

E -posta*

Web Sitesi URL’si

Etiket

İsim*

E -posta*

Web Sitesi URL’si

0 Yorum

Satır içi geri bildirimler
Tüm Yorumları Görüntüle

2020 için mükemmel olan etek kıyafeti fikirleri

2020 için mükemmel olan etek kıyafeti fikirleri
09/01/2020, Alanic Global tarafından gönderildi
Etekler, küçümseyen bir gardırop elyaftır. Pantolonla karşılaştırıldığında, etekler kıyafetinizi tamamen dönüştürebilen çok yönlü kıyafet parçalarıdır. Bu kıyafet, zarif ve sevimli gömleklere bile tıknaz örülmüş bluzlarla iyi çalışır.

Aslında popüler özel giyim üreticilerinden biri, bir göz atabileceğiniz benzersiz bir kıyafet koleksiyonu buldu. Bu nedenle, aynı hakkında daha fazla bilgi edinmek için okumaya devam edin.

Tam kollu bir üst ve kovboy çizmeleri ile birleştirilmiş bir midi patenci eteği kıyafetinizi tamamen dönüştürebilir. Vintage giyim parçaları giymek isterseniz, görünümü tamamlamak için klasik duvar kağıdı baskıları veya hatta kanepe çiçekleri seçmeniz tavsiye edilir. Görünüşü dengelemek için üst renklere sopa.
İpek çiçek pileli etek, sıkıcı siyah blazerinizi şekillendirmek için ihtiyacınız olan tek şey. Bu kıyafeti işyerinde veya sadece sofistike kıyafetlerinizle şık görünmek istediğiniz ince lokantaya giyebilirsiniz. Ayakkabılarla ilgili olarak, görünümü tamamlamak için bir çift kadife ayak bileği uzunluğu botlarını tercih ettiğinizden emin olun.
Hırgalar, kıyafetinize bir sıcaklık elemanı eklemek için ihtiyacınız olan tek şeydir. Hıritaları dahil etmenin en iyi yolu, düz renkli varyantları seçmektir. Bunlar doğada çok yönlüdür ve ince baskılarla şekillendirilebilir. Üst aşınma için sadece hırka ile iyi çalışacak basit bir saten bluz giyebilirsiniz.
Düz renkli bir etek, şimdiye kadarki en benzersiz yollarla şekillendirilebilir. Midi uzunluk parçalarına yapıştığınızdan emin olun, çünkü gurur verici bir siluet oluşturmanıza izin verecektir. İşlemeli üst aşınma ile iyi çalışacağı için pastellerde bir şeye sadık kalın.

Toptan çocuk kıyafetlerini mağazalarına dahil etmek isteyen perakendeciler, geniş kıyafet koleksiyonuna bir göz atabilirler. Gerekli parçaları seçin ve bunun için yardım ekibine olan yığın ihtiyaç duyduğunu belirtin. Toplu satın alma işleminde bile indirim alabilirsiniz, bu yüzden acele!

Etiketler:
Özel Giyim Üreticileri
etekler üreticileri
etekler toptan
Toptan Kids Giyim

0 0 oy
Makale derecesi

Giriş yapmak

Etiket

İsim*

E -posta*

Web Sitesi URL’si

Etiket

İsim*

E -posta*

Web Sitesi URL’si

0 Yorum

Satır içi geri bildirimler
Tüm Yorumları Görüntüle